Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Senior Directievoerder

Geplaatst 28 jul. 2021
Project ID: YIS 9099340
Plaats
Lansingerland
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 okt. 2021
Einde: 1 apr. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 04-8-2021 12:00


Wat je gaat doen 

Je neemt de verantwoording over de kwaliteit, planning, budgetten en veiligheid in de uitvoeringsfase bij nieuwbouw en renovatie projecten. Ook zie je toe op de realisatie van grootschalige herinrichtingen en reguliere onderhoudswerkzaamheden. Je stuurt op het naleven van de vastgelegde afspraken in de bestekken en je houdt toezicht op het naleven van de geldende wet- en regelgeving. 


Je vertegenwoordigt de opdrachtgever en begeleidt het uitvoeringsproces. Vanaf de start van de werkzaamheden zie jij toe op de werklocatie en de voortgang van het project. Je draagt zorg voor de gehele realisatie en oplevering van de projecten in de openbare ruimte. Jouw verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit: 

  • Je treedt in gesprek met inwoners, betrokken partijen of het bestuur en informeert hen over de voortgang van de werkzaamheden en mogelijke gevolgen; 
  • Je adviseert in de voorbereidingsfase over (on)mogelijkheden, contractstukken, inschrijvingen, EMVI plannen e.d.; en
  • Je neemt de verantwoording voor de projectbudget, verzorgt de administratie, accordeert facturen en stuurt op het tijdig aanleveren van de juiste gegevens. 



Wie je bent 

Je schat adequaat in wanneer werkzaamheden stagneren en ingegrepen dient te worden. Je bent alert op signalen uit de omgeving die de voortgang mogelijk vertragen en maakt deze bespreekbaar met de stakeholders. Je zet mensen en middelen effectief in om het juiste resultaat te bereiken. Ook heb je oog voor de maatschappelijke ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw projecten en de organisatie. Indien nodig vertaal je technisch lastige informatie naar toegankelijk taalgebruik om betrokkenen mee te nemen in de projectontwikkeling. Voor een efficiënt proces werk je op een ordelijke wijze en zet de juiste acties in op het juiste moment. Je brengt voorstellen die een gezamenlijk resultaat beogen samen en werkt naar een win-win situatie. Hierbij houd je rekening met verschillende belang en de gevoeligheid van externe en interne ontwikkeling in een politiek bestuurlijke omgeving. 



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten