Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectondersteuner omgevingswet / PMO (zzp)

Posted Jun 14, 2022
Project ID: YIS 9116316
Location
Beek en Donk , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Jul 1, 2022 - Sep 30, 2022)
Hours/week
10 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 21, 2022 10:00 AM

Start zsm

Einde: voorlopig 30-09-2022

Uren/week: min 8 tot max 12

 

 

Wij zoeken een projectondersteuner Omgevingswet.

Je bent de rechterhand van de projectleider Omgevingswet en ondersteunt bij de diverse acties die samenhangen met de implementatie Omgevingswet.

 

Een greep uit de werkzaamheden en lopende projecten:

  • Deelname projectgroep Participatie

 

Als deelnemer aan de projectgroep Participatie werk je samen met de projectteamleden aan het vormgeven van participatieprocessen binnen de gemeente. Hoe zetten wij participatie in als gemeente? En hoe faciliteren we onze medewerkers hierbij? 

Maar ook: hoe gaan we als gemeente om met het beoordelen van de omgevingsdialoog?

 

  • Deelname projectgroep Toepasbare regels

 

Binnen de projectgroep Toepasbare regels ben je de trekker. Je maakt kennis met de software (Giskit) en bent in staat om zelfstandig toepasbare regels op te stellen en de projectleden daar actief in te betrekken. Voor inwerkingtreding van de Omgevingswet zorg jij ervoor dat onze toepasbare regels op orde zijn en adviseer je welke stappen ondernomen moeten worden na inwerkingtreding (o.a. over de bruidsschat)

  • Algemene projectondersteuning (vastlegging overleggen, plannen & uitnodigingen, ondersteunen bij opstellen rapportages, dossierbeheer)
  • Signaleren trends en ontwikkelingen

 

Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van de Omgevingswet op de voet. Je signaleert nieuwe ontwikkelingen en openstaande acties en bent in staat om de gemeente hierover te adviseren en samen met de projectleider Omgevingswet hier gevolg aan te geven.

 

Jij neemt mee: 

  • Je hebt ervaring op het gebied van de implementatie van de Omgevingswet en/of met participatie- processen, bij voorkeur in een gemeentelijke organisatie.
  • We denken daarom dat dit ook een goede functie zou zijn voor een trainee met enige achtergrond in RO/WABO die het voor deze relatief korte periode en part-time leuk vindt te verbreden in dit grotere traject waar je veel van kunt leren.

 

Similar projects

+ Search all projects