Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager gebiedsontwikkeling

Geplaatst 4 nov. 2021
Project ID: YIS 9103982
Plaats
Bergschenhoek
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 nov. 2021
Einde: 15 mei 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 11-11 12:00

Uren per week: 36,00

Startdatum inzet: 15-11-2021

 

Waar kom je te werken?

De gemeente Lansingerland kent drie domeinen: Bedrijfsvoering & Dienstverlening, Ruimte & Economie en Samenleving. Het team Gebiedsontwikkeling valt in het domein Ruimte & Economie. Het team Gebiedsontwikkeling is verantwoordelijk voor de begeleiding van de uitvoering van diverse projecten gericht op het duurzame gebruik en (her)inrichting van het ruimtelijke domein binnen de gemeente. Hierbij kun je denken aan gebiedsontwikkelingen, zoals nieuwe woonwijken, bedrijventerreinen, centrumontwikkelingen en herontwikkelingen. De vraag naar het faciliteren van dit soort projecten is groot, zo wil Lansingerland nog duizenden woningen aan de voorraad toevoegen en nog meer bedrijven laten vestigen op onze bedrijventerreinen. Dit vraagt om goede begeleiding van de projecten en biedt onze medewerkers veel uitdagingen!

In het team (ca 27 medewerkers) werken projectleiders, projectondersteuners, medewerkers financiële projectadministratie, secretariële ondersteuning, planeconomen, grondzakenjuristen, civiel technische-, vastgoed- en duurzaamheidspecialisten onder leiding van een teammanager.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Lansingerland staat voor grote opgaven en uitdagingen. Je zal bij ons kunnen werken aan mooie projecten. Maatwerk, uitdaging en ontwikkeling zijn kernwoorden in ons personeelsbeleid. We hebben een informele en collegiale werksfeer, waarin het samen werken aan topkwaliteit dienstverlening voor onze inwoners centraal staat. 

 

 

Wat ga je doen?

·       Je leidt zelfstandig complexe gebiedsontwikkelingsprojecten van plan van aanpak, randvoorwaarden tot realisatie, oplevering en verantwoording volgens de PMC methode.

·       Je projecten betreffen o.a. verkoop, (her)ontwikkeling en uitgifte van kavels, zowel vanuit een faciliterende, als een initiërende overheidsrol.

·       Je stuurt een multidisciplinair projectteam aan vanuit de GROTIC elementen, waarin je alle deskundigen betrekt om je project vlot en succesvol te realiseren

·       Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanlevering van documenten en begeleiding van bestuurlijke besluitvorming en zorgt dat je binnen organisatie en bestuur draagvlak krijgt en houdt voor je projecten

·       Je bouwt mee aan het verder professionaliseren van projectmatig werken binnen de gemeente en begeleidt/coacht collega junior projectleiders

 

Wie ben je?

·       Je hebt WO werk- en denkniveau en een relevante WO opleiding (bijvoorbeeld Bouwkunde, Stedenbouw, Urban development, Vastgoedmanagement of Rechten) met minimaal 7 jaar ervaring met complexe grootschalige gebiedsontwikkelingen op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen en herontwikkeling.

·       Je bent goed in projectmatig werken, bent (langer termijn <10 jaar) doel- en resultaatgericht en omgevingsbewust zodat je je projecten realistisch vormgeeft en tijdig bijstuurt met het oog op het afgesproken eindresultaat.

·       Je vindt het leuk om met veel mensen samen te werken, te coördineren, te delegeren en het werk te monitoren. Je staat stevig in je schoenen en hebt natuurlijk overwicht.

·       Je legt gemakkelijk contacten, bent collegiaal, investeert in goede relaties (zowel intern als extern) en hebt goede schriftelijke vaardigheden.

·       Je schakelt makkelijk tussen de verschillende partijen waarmee je te maken hebt, kunt goed onderhandelen en voelt goed aan wat bestuurlijk en politiek speelt, zodat je het draagvlak voor je projecten goed borgt.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten