Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider woningbouwprojecten (zzp)

Geplaatst 14 sep. 2022
Project ID: YIS 9120818
Plaats
Beek en Donk, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 10 okt. 2022
Einde: 1 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 sep. 2022 12:00

Startdatum: 10-10-2022

Einddatum: 01-07-2023

Werklocatie: Koppelstraat 37 5741GA BEEK EN DONK, Nederland

Aantal uren per week: 36

Aantal dagen per week: 4 of 5

Schaal 11 (medior) 3-5 jaar ervaring

Richtlijntarief: 72.75 euro per uur (maar je bent vrij het tarief te bepalen en aan te bieden obv de zwaarte van je CV)

 

Ben jij iemand die affiniteit heeft met ruimtelijke vraagstukken? En ben je iemand die graag projectmatig werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

    

Binnen het team Ontwikkeling van de afdeling Leefomgeving is een vacature ontstaan voor de functie van:

 

Projectleider Ruimtelijke woningbouwprojecten

 

 

De organisatie

De gemeente Laarbeek is een organisatie die midden in de samenleving staat en zich medeverantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van leven en werken van inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente. We hebben een professionele en resultaatgerichte organisatie waarop onze inwoners graag een beroep doen, die partnerschap aangaat waarmee het bestuur samen kan bouwen aan een toekomstbestendig en duurzaam Laarbeek. We spelen adequaat in op ontwikkelingen in de samenleving en verbeteren voortdurend. Laarbeek is een gemeente waar medewerkers trots op zijn en met plezier werken. Als antwoord op de toenemende woningbouwvraag heeft de gemeente dringend behoefte aan een projectleider.

 

De afdeling

De afdeling Leefomgeving is breed georiënteerd en bestaat uit de teams Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Duurzaamheid en Communicatie. Er werken op dit moment 23 professionals die landelijk beleid, vragen uit de samenleving en ambities van college en raad vertalen in lokaal beleid en concrete projecten. We zoeken graag samenwerking met inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en buurgemeenten. Daarbij kijken we steeds wat de best passende rol voor de gemeente is. Wij werken integraal, proactief en projectmatig en daarbij staat inwonersparticipatie centraal. Dit willen we de komende jaren verder versterken.

 

De functie

Als projectleider ga je aan de slag met een diversiteit aan ruimtelijke woningbouwopgaven die zich binnen Laarbeek voor doen. Binnen je werkzaamheden van projectleider coördineer je middelgrote complexe woningbouwprojecten van initiatiefase tot afronding. Je werkt nauw samen met collega’s en je overlegt met bijvoorbeeld projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, bewoners, ondernemers en (externe) juristen. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten