Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider Voorzieningenkaart

Geplaatst 11 mrt. 2021
Project ID: YIS000514
Plaats
Oirschot
Duur
3 maanden
(21 mrt. 2021 - 21 jun. 2021)
Uren/week
8 hrs/week
Tarief
65 - 70 €/hr

Functiebeschrijving:


Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven.


Als Projectleider Voorzieningenkaart ga je in eerste instantie inventariseren wat er bij de gemeente Oirschot aanwezig is aan beleid, waar de behoefte aan voorzieningen het gevolg van is. Dit is heel breed en kan gaan over zorg, welzijn, cultuur of sport, etc. Tevens breng je de daadwerkelijke huidige voorzieningen in kaart en vergelijkt op basis van deze eerste inventarisatie hoe beleid en werkelijkheid matcht met elkaar. In een later stadium kan het zijn dat er een vervolg komt op deze opdracht, om samen met bewoners in kaart te brengen waar de behoefte ligt, buiten hetgeen nu al beleidsmatig is vastgesteld.


Je bent een communicatief persoon die gemakkelijk met verschillende organisaties schakelt en informatie ophaalt. Daarnaast beschik je over een helicopterview en heb je kennis van de sociale kaart op het gebied van zorg/welzijn/cultuur en sport


Sollicitatie deadline is 16-3 om 12:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten