Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider voor het living lab zorg en technologie

Geplaatst 10 jun. 2021
Project ID: YIS 9096531
Plaats
Gouda
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 5 jul. 2021
Einde: 4 jul. 2022
Tarief
90 - 125 €/month

Gouda

Sollicitatie deadline is 24-6 om 12:00 uur


Functieomschrijving 

De regio Midden-Holland wil meer hbo-onderwijs aan de regio binden. Daarom zijn we gestart met Campus Gouda. Binnen Campus Gouda brengen we (hoger) onderwijs, bedrijven en maatschappelijke vraagstukken bij elkaar in een innovatieve omgeving.

 

Na het gereedkomen van het bidbook van onze regio eind 2019 vonden in 2020 de gesprekken met hogescholen plaats over meer samenwerking. Het is nu de tijd om de stap naar concretisering te maken. Campus Gouda gaat een vervolgfase in en richt de focus onder meer op de ontwikkeling van een living lab zorg & technologie. Dit lab biedt ruimte aan zowel projecten als aan het thema leven lang ontwikkelen (cursussen, modules etc.).

 

Opdracht

De fase van kwartiermaken is afgerond voor het thema zorg en technologie. Bedrijven, onderwijs, zorgorganisaties en de overheid willen gezamenlijk een living lab ontwikkelen. Er ligt een plan waarin de inhoudelijke focus van het te ontwikkelen lab is beschreven, de partners die daarbij aan willen sluiten, en de sporen waarlangs het lab ontwikkeld moet worden.

 

Voor deze fase van concretisering zoeken wij een aanjager die voortbouwt op deze samenwerking zodat nog dit jaar de eerste studenten aan de slag zijn binnen het lab. Deze aanjager werft tevens subsidies en organiseert mede de noodzakelijke besluitvorming voor een duurzaam vervolg van het lab. De aansturing vindt plaats vanuit een startcoalitie waar onderwijs, overheid en bedrijfsleven in actief zijn.


Functie-eisen

We zoeken een krachtige persoonlijkheid die affiniteit heeft met onderwijs en samenwerking:

  • Ruime aantoonbare ervaring in de rol van programma- of projectmanager;
  • Affiniteit met het vraagstuk zorg en technologie;
  • Je beschikt over een relevant netwerk van stakeholders met affiniteit met zorg;
  • Ervaring in het speelveld van publiek-private samenwerkingsverbanden;
  • Je bent gedreven en resultaatgericht;
  • Uitstekende verbindende én analytische vaardigheden;
  • Je bent niet bang om te pionieren en creatieve werkwijzen te hanteren;
  • Een krachtige persoonlijkheid.

 


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten