Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider vakantieparken/ beleidsmedewerker toerisme en recreatie (zzp)

Posted Jul 27, 2022
Project ID: YIS 9118514
Location
Reusel , Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Aug 1, 2022 - Jan 31, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 3, 2022 12:00 PM

Startdatum: 1 augustus 2022

Einddatum: 31 januari 2023

Aantal uur per week: 16

 

Binnen ons team Ruimtelijke Ontwikkeling zoeken wij tijdelijk voor een half jaar, om het zwangerschapsverlof van een collega op te vangen, een bevlogen collega voor wie het leggen van verbindingen een tweede natuur is. Je zorgt op een doortastende manier voor samenhang en samenwerking binnen en buiten het gemeentehuis en in het bijzonder met de initiatiefnemers op onze vakantieparken. Je bent de spil op het gebied van toerisme, recreatie en economische zaken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategisch en tactisch beleid op dit vakgebied, vaak in samenwerking met andere gemeenten in de Kempen. Je neemt deel aan multidisciplinaire projectgroepen op lokaal en regionaal niveau, waar nodig ook als projectleider.

 

Wie zijn wij?

Reusel-De Mierden is een relatief kleine gemeente met vier dorpskernen en 13.000 inwoners. De gemeente ligt aan de rand van de Kempen tussen Tilburg en Eindhoven en tegen de Belgische grens. Een echte Kempische gemeente met Brabantse gemoedelijkheid.

We zijn een prachtige landelijke gemeente met een buitengebied dat sterk aan het veranderen is. Er zijn ruim 200 agrarische bedrijven gevestigd. De verwachting is dat veel van deze bedrijven op zoek gaan naar een andere invulling van de toekomst. Hetzelfde gebied heeft te maken met de grootschalige opwekking van duurzame energie, recreatie, natuurontwikkeling en klimaatadaptatie.

Kortom: er is veel te doen binnen onze gemeente!

 

Wat ga jij doen?

Als projectleider van de herontwikkeling van vakantieparken onderhoud je nauwe contacten met o.a. de initiatiefnemers maar ook met de campinggasten, de inwoners, dorpsraden, andere overheden e.d. Je zorgt ervoor dat ieder vanuit zijn eigen rol zijn verantwoordelijkheden pakt in zowel de uitvoering als de communicatie. Ook betrek je verschillende disciplines vanuit het gemeentehuis bij de initiatieven en zorgt dat dit gestroomlijnd verloopt. Daarnaast geeft je met je Kempencollega’s uitvoering aan het uitvoeringsprogramma vrijetijdseconomie en de diverse projecten die daarin zijn opgenomen zoals het opzetten van thematische wandel-,fiets en ruiterroutes. In samenwerking met de gemeente Bladel zorg je voor een goede opzet en begeleiding van de nieuwe lokale toeristische Visit organisatie.

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste, bevlogen collega met kennis en ervaring op het gebied van projectleiding en/ of beleidswerk in het recreatieve of toeristisch vakgebied.

·      Je bent duidelijk en weet een heldere koers te bepalen.

·      Je bent proactief, flexibel, zelfstandig, communicatief sterk, discreet en accuraat.

·      Je hebt minimaal een HBO-diploma.

·      Je hebt kennis van of ervaring als projectleider of beleidsmedewerker recreatie en toerisme.

En bovenal vind je het leuk om in een klein, informeel en hecht team te werken! 

Similar projects

+ Search all projects