Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider Sport 050 (ICT en aanbesteding)

Geplaatst 6 okt. 2021
Project ID: YIS 9102364
Plaats
Groningen
Uren
16 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 25 okt. 2021
Einde: 31 jan. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 12-10 8:30

 

Voor sport 050 zoeken wij een projectleider met affiniteit met ICT, ervaring met Europese aanbestedingen, eerst 8 uur p/w daarna 16. 3 maanden (mogelijk langer) Het is een functie in schaal 11.

 

We zoeken iemand die vanaf z.s.m. project trekt waarbij sport 050 overal een nieuw kassa systeem en toegangspoortjes krijgt, inclusief koppeling naar financiële administratie etc.

 

Dit betreft systeem voor de locaties Kardinge en alle zwembaden in de stad; Helperbad Papiermolen De Parrel.

 

Inschatting is 8 uur per week half jaar v/d aanbesteding en daarna 16 uur implementatie. De uren moeten in de opstartfase nader worden verkend en hangt ook samen met beschikbare middelen en projectteam.

 

Het is een mooi tastbaar project en een mooie link naar sport. Geen andere grote gemeente heeft de systemen zo gebundeld. Eerste deel is vnlk Europese aanbesteding opzetten. Ervaring daarmee is wat dat betreft een eis. Tweede deel is de implementatie. Niet perse verander component, maar in de implementatie fase zeker belangrijk dat het goed gaat en de mensen goed met dit systeem aan het werk gaan.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten