Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider ruimtelijk domein (zzp)

Geplaatst 16 okt. 2024
Project ID: YIS 9167546
Plaats
GENNEP
Uren
8 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 11 nov. 2024
Einde: 30 apr. 2025
Tarief
90 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 okt. 2024 14:00
  • Start 11-11-2024

  • Eind 30-04-2025

  • 8 uur per week

  • Schaal 11

  • Salaris max is 100 euro per uur

  • Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Senior verwerver maatschappelijk vastgoed

Het gaat om de eventuele aankoop van twee maatschappelijk vastgoed objecten.


1) Wij spannen ons in om bijzondere doelgroepen goed en menswaardig onderdak te bieden. Hiervoor overwegen wij recreatief vastgoed aan te schaffen. Als Senior verwerver ben jij degene die voor ons de deal sluit inclusief de voorbereidende onderhandelingen en het aankoopdossier. Ook geef je een advies over een passend beheerconstruct voor het vastgoed.

2) Wij faciliteren in iedere dorpskern van de gemeente het samenkomen en centraal aanbieden van activiteiten tbv het welzijn en de sociale cohesie van onze gemeenschappen. Hiervoor overwegen wij een voormalig horeca-pand aan te kopen en om te bouwen naar een MFA. Als Senior verwerver ben jij degene die voor ons de deal sluit inclusief de voorbereidende onderhandelingen en het aankoopdossier. Ook geef je een advies over een passend beheerconstruct voor het vastgoed.

Wat ga je doen?

Als Senior verwerver ben je verantwoordelijk voor advisering over de aankoop van (recreatief) vastgoed en voer je dit proces uit. Je adviseert het bestuur over de aankoop, sluit de eventuele deal en zorgt dat dit alles rechtmatig verloopt. Tot slot adviseer je over een passend beheerconstruct voor het eventueel aangekochte vastgoed.


Eisen

-   Kennis van recreatief vastgoed;

-   Minimaal 3 jaar ervaring met de aanschaf van maatschappelijk vastgoed;

-   Beschikbaar in de periode oktober 2024 tot en met april 2025 voor gemiddeld 8 uur per week (precieze ureninschatting is lastig en kan wat fluctueren. Je krijgt bijstand van onze medewerker Grondzaken, onze vastgoedbeheerder en andere collega's).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten