Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider duurzame mobiliteit (zzp)

Geplaatst 28 sep. 2022
Project ID: YIS 9121518
Plaats
Gouda, Zuid-Holland
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 10 okt. 2022
Einde: 9 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 okt. 2022 17:00

Inschaling: schaal 10 CAO Gemeenten 

Startdatum: zo snel mogelijk

Duur opdracht: 3-6 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren per week: 24-32

Goede kandidaten worden direct voorgedragen

Gesprekken: fysiek

 

 

Inwoners en ondernemers in Gouda maken steeds meer gebruik van elektrische fietsen, scooters en auto’s. Of willen ze om te delen. Ook de distributie van goederen kan schoner en slimmer. De gemeente Gouda stimuleert deze ontwikkelingen en wil ze in afstemming met andere opgaven – woningbouw, energietransitie en klimaatadaptatie – inpassen in de openbare ruimte.

 

De gemeente Gouda zoekt daarom een vindingrijke projectleider Duurzame mobiliteit die als adviseur en procesbegeleider invulling helpt geven aan schone, stille en slimme mobiliteit.

 

Wat ga je doen?

Als projectleider werk je nauw samen met de adviseurs verkeer en parkeren van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies (RBA) en bijvoorbeeld de projectleider energietransitie gebouwde omgeving en de wegbeheerder. Samen geef je richting aan de omschakeling naar duurzame mobiliteitsconcepten en stimuleer je OV- en fietsgebruik. Je begeleidt onderzoek en legt de verbinding tussen de betrokken collega’s. Je adviseert over de ontwikkeling van duurzaam mobiliteitsbeleid en je vertaalt de ambities naar bouwinitiatieven en projecten in de openbare ruimte. Daarvoor ga je in een vroeg stadium in gesprek met inwoners, ondernemers en natuurlijk collega’s van onder meer stedenbouw en openbare ruimte. Je beantwoordt vragen van politiek en publiek, en denkt mee over ideeën van inwoners. Ook coördineer je deelprojecten, inclusief afstemming met andere disciplines, het bewaken van de voortgang en tijdige overdracht naar uitvoerende partijen. Je levert ook een bijdrage aan lokale en regionale samenwerking op het gebied van duurzame mobiliteit.

 

Met wie ga je werken?

Als projectleider duurzame mobiliteit maak je deel uit van het team Omgeving van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies (RBA). Dit team bestaat uit circa 20 personen. Samen werken zij aan een prettige woon- en leefomgeving voor de inwoners en ondernemers van Gouda. Concreet adviseert het team over wonen, groen en water, bodemdaling, milieu en duurzaamheid en verkeer en parkeren. 

 

Jij neemt mee: 

Wij zoeken een ondernemende collega met een passie voor duurzame mobiliteit.

 

En verder heb je:

·       Een relevante opleiding op hbo-niveau;

·       Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van (duurzame) mobiliteit, bij voorkeur bij de overheid;

·       Ervaring op het gebied van communicatie met bestuur en publiek;

·       Kennis van relevante wet- en regelgeving en van civiele techniek is een pré;

·       Een zelfstandige werkhouding;

·       Sterke communicatieve vaardigheden

·       Een goede politiek-bestuurlijke sensitiviteit

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten