Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider civiele techniek (zzp)

Posted Oct 20, 2022
Project ID: YIS 9120602
Location
Papendrecht, Zuid-Holland
Timeline:
11 months
Starts: Nov 28, 2022
Ends: Nov 1, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 25, 2022 12:00 PM

Start: z.s.m, afhankelijk van de kandidaat.

Opdracht: voor één jaar

Tarief: Schaal 10.

Uren per week: 36

Inhuurdesk zal een selectie maken en voorstellen op het moment van binnenkomst!

 

De opdracht:

Als projectleider zorg je voor de voorbereiding van een deel van het onderhoudsprogramma van Papendrecht. De werkzaamheden bestaan uit de voorbereiding van integrale projecten met een accent op civiele techniek in de openbare ruimte. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het (technisch) laten uitwerken van ontwerpen tot een uitvoering- of bestek gereed ontwerp. Als persoon ben je collegiaal en prettig in de omgang, praktisch ingesteld en gaat nauwkeurig, gestructureerd en planmatig te werk. Je kan goed zelfstandig werken en bent een stevige gesprekspartner die makkelijk kan schakelen op verschillende niveaus tussen o.a., medewerkers, externen, het college en bewoners. Je treedt op als regisseur voor de aan externe bureaus uit te besteden werkzaamheden. Ook sta je in contact met nutsbedrijven.

 

Reconstructie Trasmolen (10 uur per week)

De Trasmolen is een woonwijk waar de riolering wordt vervangen. Gelijktijdig wordt de bovengrondse infrastructuur vernieuwd. Het resultaat van dit project is om te komen tot een vastgesteld Definitief Ontwerp van openbare ruimte.

 

Reconstructie Genestetstraat (15 – 20 uur in de week)

De Genestetstraat is een woonwijk waar de riolering wordt vervangen. Gelijktijdig wordt de bovengrondse infrastructuur vernieuwd. Het resultaat van dit project is om te komen tot een vastgesteld Definitief Ontwerp van openbare ruimte.

 

In hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor:

 • Het vormgeven van schetsontwerp tot definitief ontwerp in samenspraak met bewoners;
 • Het opstellen van een programma van eisen en randvoorwaarden met betrekking tot het te bereiken (civieltechnische) resultaat;
 • Het begeleiden, controleren en corrigeren van de externe bureaus en contact met nutsbedrijven;
 • Het adviseren aan het college;
 • Coördineren van deelopdrachten van en naar de interne afdelingen en aanspreekpunt zijn voor alle bij het project belanghebbende personen en instanties;
 • Het voeren van de benodigde correspondentie;
 • Bewaakt de kwaliteit en financiën;
 • Opstellen van de projectenplanning, projectvoortgang en het signaleren van eventuele knelpunten.

 

 

Wat bieden wij jou?

Een opdracht voor één jaar, uren verschillen per opdracht zoals hierboven aangegeven. Je komt te werken in een energieke en ambitieuze gemeente. De gemeente werkt op een innovatieve manier samen met onze bewoners. Onze gemeente is een platte, informele en open organisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. Je bent daarom betrokken bij de totale scope van projecten.

 

Binnen onze organisatie werken ongeveer 180 mensen, verdeeld over 9 teams. De projectleider voert een opdracht uit voor het team Beheer Openbare Ruimte - Werkvoorbereiding. Dit team bestaat uit circa 35 medewerkers die zich dagelijks inspannen voor de inrichting van de openbare ruimte. Het team Beheer Openbare Ruimte - Werkvoorbereiding werkt samen met andere teams die hun gemeente kennen. Zij zetten hun kennis en ervaring in bij het ontwerp, de technische voorbereiding en uitvoering van projecten. Zij werken samen aan verschillende opdrachten. Elke dag is daardoor anders en daarom is het leuk en divers om voor de gemeente Papendrecht te werken.

 

Wat neem je mee?

 • Hbo werk en denkniveau, richting civiele techniek;
 • Werkervaring als projectleider voor projecten in de openbare ruimte;
 • In staat ervaring en vakkennis op een deskundige wijze te delen op verschillende niveaus binnen de organisatie en ook met externe partijen;
 • Kennis en ervaring met de RAW, UAV-gc systematiek, AutoCad;
 • Kennis van de markt en actuele ontwikkelingen op het gebied van de openbare ruimte.

Als persoon ben je iemand die collegiaal en prettig in de omgang is. Je bent praktisch ingesteld en gaat nauwkeurig, gestructureerd en planmatig te werk. Daarnaast heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en ben je doel- en resultaatgericht en initiatiefrijk. Je bent een stevige gesprekspartner die makkelijk kan schakelen op verschillende niveaus tussen o.a., collega's, ontwikkelaars, het college en bewoners.

 

Similar projects

+ Search all projects