Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider / beleidsmedewerker verbetering werkproces WMO

Geplaatst 5 aug. 2021
Project ID: YIS 9099713
Plaats
Hellevoetsluis
Duur
4 maanden
(23 aug. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
Unknown

Sollicitatie deadline: 11-8 om 10:00 uur


Belangrijk! Toevoeging / situatie

Er zijn op dit moment achterstanden op het gebied van WMO, want het aantal vragen kan niet bijgebeend worden dus er is extra capaciteit nodig. Naast extra inzet is het de bedoeling met meer ondersteuners te werken zodat de consulenten zich meer kunnen focussen op huisbezoeken en minder met de administratie bezig hoeven zijn. Daarom worden er nu meerdere consulenten en ondersteuners (beiden uitgezet via aparte aanvragen) en een projectleider gezocht.


De functie

De projectleider die wij zoeken gaat zich ontfermen over deze nieuwe manier van werken en het maken van een efficiencyslag. Iemand moet integraal naar het werkproces en de afdeling kunnen kijken en op basis van eigen bevindingen een plan opstellen / daar invulling aan geven. Wij zoeken iemand die op beleidsvlak en op kwaliteitsvlak aan de slag gaat en goed de vertaling weet te maken naar een beter ingerichte operatie.


Requirements:

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het procesverbetering binnen het sociaal domein (het liefst WMO) of bij aantoonbare ervaring, binnen een aangrenzend vakgebied. Bij voorkeur iemand die dit al voor meerdere gemeenten heeft gedaan.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten