Gemeenteprojecten

Freelance Project Assistent

Geplaatst 28 apr. 2021
Project ID: YIS000658
Plaats
Papendrecht
Duur
1 jaar, 6 maanden
(28 apr. 2021 - 28 okt. 2022)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
Unknown

Je kijkt met een frisse blik en enthousiasme proactief vooruit. Je ziet de verbinding tussen dat wat er speelt en denkt in oplossingen. De projectleider en het team kunnen altijd op jou rekenen. Als Project assistent met lef en daadkracht maak jij het verschil voor de projecten binnen Papendrecht.


Project assistent

Wat ga je bij ons doen?

Jij zet jouw organisatietalent in ter ondersteuning van de projecten en activiteiten die spelen binnen multidisciplinaire ruimtelijke projecten. Vanuit je rol ondersteun en adviseer je de projectleider en het projectteam bij het aansturen en beheersen van de benodigde activiteiten. Hiermee lever jij een belangrijke bijdrage aan de realisatie van de ambities van Papendrecht.


In een dynamisch speelveld breng jij rust, overzicht en structuur. Jouw collega’s weten dat ze op jou kunnen vertrouwen wanneer iets georganiseerd moet worden. Dat dankzij jou de planning altijd klopt en de administratie op orde is. En dat je aan een half woord genoeg hebt om de juiste informatie aan te leveren. Flexibel en stressbestendig reageer je ad-hoc op dat wat nú nodig is.


Als oren en ogen van het team ben jij overal bij betrokken en zie jij de verbinding in wat er speelt. Je kijkt met een nuchtere en frisse blik. Proactief kijk jij vooruit waardoor projecten straks beter lopen. Jij komt met creatieve oplossingen en ziet wat efficiënter of beter kan.


Jij bent de daadkrachtige, positieve en ontzorgende spil van het team doordat je:


·       Verantwoordelijk bent voor agendabeheer, verslaglegging en documentmanagement;

·       Diverse administratieve werkzaamheden oppakt t.b.v. projecten

·       Op tijd inhoudelijk informatie haalt en brengt

·       Je hierbij zowel interne als externe partijen raadpleegt

·       Informatie beoordeelt op compleetheid Interne en externe overleggen organiseert en soms zelf voert.

·       Voorkomende werkzaamheden van de projectleider zelfstandig oppakt;


Wat neem je mee?

Je bent proactief en gaat enthousiast aan de slag. Je beschikt over een flexibele werkhouding, gericht op samenwerking met collega's en externe partijen. Verder breng jij mee;


·       Hbo werk- en denkniveau.

·       Ruime aantoonbare werkervaring (of affiniteit) als projectsecretaris of –assistent.

·       Organisatorische vaardigheden en je bent zelfredzaam.

·       In staat om met een verscheidenheid aan gegevens en deelprojecten te werken en hierbij het overzicht te behouden.

 

Waar kom jij te werken?

Bij de gemeente Papendrecht hebben wij oog voor jou. Als professional maar ook als individu. De sfeer is innovatief, dynamisch en persoonlijk. In onze gemeente krijg je vrijheid om hier de invulling aan te geven die bij jou het beste past.


Binnen onze organisatie werken ongeveer 180 mensen ,verdeeld over 11 teams. Jij wordt onderdeel van het team Grondzaken Ontwikkeling, Vastgoed en Ruimtelijke Ontwikkeling. Het team van ongeveer 20 collega's is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van bouwplannen en het beheer van gronden en gebouwen binnen Papendrecht.


Sollicitatie deadline 11-5 om 08:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten