Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance meewerkend werkvoorbereider riolering (zzp)

Geplaatst 18 okt. 2024
Project ID: YIS 9167248
Plaats
Bovenkarspel
Uren
24 uur/week
Periode
2 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 okt. 2024 13:00
  • 24 uur p/w;

  • Startdatum zo snel mogelijk

  • Niveau medior;

  • Schaal: 8-9

  • Opdracht tot 31-12-2024 met kans op verlenging;

  • Graag motivatie, beschikbaarheid opnemen in de reactie (geen overige informatie zoals; uurtarief of bedrijfspresentatie);

  • Eventuele vakantieplannen opnemen in het voorstel;

SED Organisatie

Standplaats: Bovenkarspel



Meewerkend werkvoorbereider riolering

Vanwege piekwerkzaamheden zoeken wij tijdelijk aanvulling van ons rioolteam. Dit team bestaat uit een toezichthouder, twee operationele medewerkers, een directievoerder, een (part time) werkvoorbereider en beheerder(s). Met elkaar zorgen jullie ervoor dat het rioolstelsel blijft functioneren, dat storingen verholpen worden en klein onderhoud uitgevoerd wordt. Je werkdag is nooit hetzelfde. Dit is afhankelijk van de geplande dagdagelijkse werkzaamheden, de invloed van het weer of het aantal Fixi / storingsmeldingen.

 

Als meewerkend werkvoorbereider draag je zorg dat het team blijft functioneren. Je stemt de werkzaamheden af met de collega’s, prioriteert op datgene wat het belangrijkste is op dat moment of stuurt de operationele collega’s. Je bent een belangrijke schakel naar de aannemers. Jij bepaalt mede of werkzaamheden door de eigen dienst uitgevoerd worden, of dat hiervoor een aan (besteks)aannemer op ingezet wordt. Maar je bent ook niet vies van het uit de mouwen steken van de handen. Met elkaar zorg je ervoor dat het rioolstelsel blijft werken. Kortom, een mooie afwisselende functie van binnen en buiten aan het werk zijn.


Wat vragen wij van jou?

Je heb (aantoonbaar) ervaring met rioolwerkzaamheden. Deze ervaring heb je bijvoorbeeld bij een aannemer of andere overheidsinstelling opgedaan. Dit kan ervaring zijn in de aanleg, inspectie of toezicht.

Ook kan je termijnstaten, offertes of ramingen controleren op juistheid. Je beschikbaarheid stem je af met de toezichthouder riolering. Iedere dag van de week is een van jullie aanwezig om de continuïteit van het team te borgen. Het werk vindt plaats in de drie SED gemeenten, het hebben van een rijbewijs B is daarom een must.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten