Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker naleving (zzp)

Posted Aug 3, 2022
Project ID: YIS 9118937
Location
Eindhoven , Noord-Brabant
Duration
4 maanden
(Sep 1, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 19, 2022 12:00 PM

start: 01-09-2022

duur : 31-12-2022

Uren: 36 uur

inschaling: schaal 8

tarief: passend bij werkervaring

 

Waarom we jou niet kunnen missen

Heb jij de drive om controledoelstellingen te realiseren? Ligt jouw kracht in het projectmatig werken om een brandveilig leven te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hoe jij bijdraagt vanuit de afdeling Naleving

·        Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de controledoelstellingen genoemd in het afdelingsplan. Hiervoor voer jij de controles uit op basis van een planning en vastgestelde prioriteiten.

·        Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de te leveren producten, wat inhoudt dat de controles juist, volledig en nauwkeurig conform de geldende regelgeving en werkinstructies worden uitgevoerd.

·        Je zorgt voor de vastlegging van de controle resultaten op een correcte wijze in het digitale (gebouw)dossier, zodat het controletraject naadloos (juridisch toetsbaar) aansluit bij het handhavingstraject. In het handhavingstraject ben jij steeds de vakspecialist die geraadpleegd wordt voor vakinhoudelijke expertise.

·        Je geeft mede uitvoering aan een projectmatige aanpak Brandveilig Leven.

·        Je ontwikkelt en onderhoudt effectieve uitvoeringsnetwerken (o.a.: gemeentelijke diensten, Omgevingsdienst, Politie en marktsectoren). Hiervoor voer je overleg en onderhoudt je relevante contacten.

 

Wat je van ons mag verwachten

Onze cultuur is informeel, maar professioneel. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om je functie zelfstandig uit te voeren. We stimuleren je om je kennis te verbreden, ook buiten je functiegrenzen. Je werkt samen met leuke collega’s die vol energie gaan voor hun vak. Werken bij de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost betekent ook:

·        Een dynamische werkomgeving, die je iedere dag nieuwe kansen biedt om je te ontwikkelen en vernieuwen.

·        Werken met behulpzame collega’s waar je veel van kunt leren, maar die ook graag van jou willen leren.

·        Een goede balans tussen werk en privé, met flexibele werktijden en werkplekken over de hele regio. Je krijgt ook de nodige faciliteiten om thuis te kunnen werken.

·        Een groot netwerk aan collega’s van andere Veiligheidsregio’s, maar ook van netwerkpartners.

 

Voor jou heel herkenbaar

Onze missie zorg voor veiligheid past bij je. Je herkent je in de kernwaarden van de organisatie: behulpzaam, deskundig, daadkrachtig en gericht op samenwerken.

·        Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een functioneel gerichte (brandweer/technische) opleiding(en) met specifieke kennis van preventie (specialist brandpreventie IFV);

·        Je bent in staat om, afhankelijk van de situatie, je aanpak te wijzigen. Meer en meer worden er andere methoden van toezicht toegepast. Je kunt schakelen tussen de “klassieke” en “nieuwe” methoden en weet dit op de juiste manier uit te voeren;

·        Je beschikt over technische en bouwkundige kennis en inzicht;

·        Je hebt kennis van en inzicht in de regionale brandweer- en rampenbestrijdingsorganisatie en in de gemeentelijke en regionale beleid- en planvorming;

·        Je beschikt over vaardigheden op het gebied van samenwerken, netwerken, communiceren, resultaatgericht werken en overtuigen;

·        Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Je komt te werken bij de afdeling Naleving. De afdeling Naleving heeft als taak het leveren van een bijdrage aan een effectieve gemeentelijke en regionale integrale handhaving op het aspect fysieke veiligheid door het uitvoeren van toezicht en handhavingstaken in het kader van brand (fysieke) veiligheid

Similar projects

+ Search all projects