Gemeenteprojecten

Freelance medewerker Informatiemanagement

Geplaatst 25 feb. 2021
Project ID: YIS000476
Plaats
Meerkerk
Duur
6 maanden
(7 mrt. 2021 - 10 sep. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
49 - 59 €/hr

Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder met kennis van Microsoft Server 2012 en hoger, System virtualization, Citrix ervaring, VCenter, AppSense Environment Manager, Exchange 2016 en SQL 2016.

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de continuïteit, integriteit, beveiliging en performance van het systeem/netwerk. Het opstellen van procedures voor werking en beveiliging van hard- en software en het bewaken van de toepassing van vastgestelde procedures. In samenwerking met applicatiebeheer het plaatsen en testen van updates en patches van (nieuwe) applicaties

De focus binnen deze functie ligt op het beantwoorden van de vragen die via verschillende kanalen binnekomen bij onze helpdesk. Je bent bedreven in het installeren en uitrollen van hardware. Daarnaast bewaak je de continuïteit, integriteit, beveiliging en performance van het systeem/netwerk. Je stelt procedures op voor werking en beveiliging van hard- en software en je bewaakt de van toepassing vastgestelde procedures. In samenwerking met applicatiebeheer plaats en test je updates en patches van (nieuwe) applicaties. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het informatie- en automatiseringsplan en informatiebeveiligingsbeleid. Je selecteert, test en implementeert applicaties.

 

Je komt te werken als systeembeheerder samen met 1 andere collega. Het is belangrijk dat je makkelijk kunt samenwerken, dat je pro-actief bent, dat je niet snel werkzaamheden onder jouw niveau vindt. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en zelf zaken op te pakken. Daarnaast moet je bepaalde processen coordineren, waarbij je taken moet uitzetten maar ook moet controleren of er opvolging aan wordt gegeven. Naast het werken als systeembeheerder zal je in het begin ook een stukje werkplekbeheer en helpdesk werkzaamheden uitvoeren.

Avres zoekt uitbreiding ivm groeiende werkzaamheden. Het is een functie voor 32-36 uur per week voor minimaal 6 maanden maar dit kan verlengd worden tot een jaar. Startdatum zo spoedig mogelijk.

Je werkt voornamelijk vanuit huis, maar tijdens de inwerkperiode op de locatie in Meerkerk. In geval van spoed moet je snel op locatie kunnen zijn, we vinden het dan ook belangrijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Gorinchem (max 40 km).

Voor deze functie zoeken wij een HBO kandidaat met minimaal 5 jaar vergelijkbare werkervaring. Een zeer goede kennis van de Nederlandse taal is een harde eis. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij voorkeur auto.


Sollicitatie deadline is dinsdag 2 maart om 10:00 uur.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten