Gemeenteprojecten

Freelance Medewerker frontoffice

Geplaatst 14 jun. 2021
Project ID: YIS 9096113
Plaats
Oud-Beijerland
Duur
77 jaar, 7 maanden
(31 mei 2021 - 1 jan. 2099)
Uren/week
28 hrs/week
Tarief
Unknown

Locatie: Oud-Beijerland

Sollicitatie deadline: 16-6 om 14:00 uur


Functieomschrijving

Als medewerker frontoffice werk je binnen het team frontoffice (20 medewerkers). Het team bestaat uit medewerkers receptie/snelbalie en medewerkers frontoffice. Het team verzorgt de dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Als medewerker frontoffice heb je (fysiek) klantcontact, verstrek je (burgerzaken) producten, behandel je digitale aanvragen en beantwoord je telefonische vragen. Team frontoffice werkt samen met team publiekszaken en heeft een belangrijke rol in de frontoffice op de zes servicepunten, verspreid in de Hoeksche Waard. Samen met de organisatie dragen wij 100% dienstverlenend zijn uit met ons hart en geven wij invulling aan de principes: persoonlijk, dichtbij en gastvrij.


Functie-eisen

• Je bent ontzettend enthousiast om bij ons aan de slag te gaan als medewerker Frontoffice. Je hebt een flexibele en resultaat- en klachtgerichte instelling maar ook heb je een sterk analytisch vermogen waarbij je nauwkeurig te werk gaat. Je kan communiceren als de beste, past hier bij je communicatie aan de klant aan en je staat stevig in je schoenen.

• Qua persoonlijkheid kun je het beste omschreven worden als klantvriendelijk, flexibel, daadkrachtig en enthousiast! Je bent dienstverlenend en haalt plezier uit klantcontact.

• Je bent in het bezit van een MBO diploma en een relevante vakinhoudelijke opleiding (bijv. BOBZ).  

• Je hebt recente kennis en ervaring in het vakgebied publiekszaken.

• Ervaring met BRP-applicatie Portaal/Key2burgerzaken (Centric) en zaaksysteem (Join) is een pré.

• De functie vraagt om eigen vervoer. De standplaats is Oud-Beijerland, maar je reist ook tussen de 6 verschillende servicepunten. Het is belangrijk dat je het geen probleem vindt om tussen deze verschillende locaties te reizen.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten