Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker APV bijzonder wetten

Geplaatst 19 okt. 2021
Project ID: YIS 9102973
Plaats
Gorinchem
Uren
22 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 18 okt. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 1-11 12:00

 

Voor onze klant Gemeente Gorinchem zijn we op zoek naar een medewerker APV bijzonder wetten schaal 9 voor 20-24 uur per week. De duur van de opdracht is tot einde van het jaar. Startdatum: zsm

 

Wanneer een kandidaat niet volledig op het gevraagde profiel past of bv een ander aantal uur per week zou willen werken dan mag hij/zij zich ook voorstellen. Het belangrijkste is namelijk dat iemand tijdelijke ondersteuning kan bieden zodat achterstanden weggewerkt kan worden.

 

·Je fungeert als aanspreekpunt voor de APV en bijzondere wetten voor inwoners, instellingen, bedrijven, collega’s en andere overheidsorganisaties.

·Als vergunningverlener beoordeel je, binnen de daarvoor geldende termijnen, zorgvuldig de binnenkomende aanvragen op het terrein van de APV (zoals evenementen-, terras- ,exploitatie en standplaatsvergunningen) en de bijzondere wetten (zoals de Alcoholwet, Zondagswet, Wet op de Kansspelen en Winkeltijdenwet) en stel je de vergunning, ontheffing dan wel gemotiveerde afwijzing op.

·Je levert input op het verbeteren van de werkprocessen en levert een bijdrage aan het opstellen van beleid binnen de genoemde taakvelden.

·Je vertegenwoordigt het team binnen en buiten de organisatie en je neemt in voorkomende gevallen deel aan de zittingen bij de bezwaarschriftencommissie.

·Je draagt actief bij aan lopende (juridische) zaken in het kader van Toezicht en Handhaving.

·Je houdt de lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen actief bij en informeert je collega’s daarover waar nodig.

 

Functie-vereisten:

 

·Een HBO- opleiding rechten, bestuurskunde, integrale veiligheidskunde of een HBO werk- en denkniveau.

·Ervaring met beleidsterrein APV en bijzondere wetten, kennis van de wet Bibob is een pré

·Organisatietalent en communicatief vaardig.

·Doorzettingsvermogen en stressbestendig.

·Betrokken en een gezonde dosis humor.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten