Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker aanmeldteam Jeugd - AKCSD (zzp)

Geplaatst 23 sep. 2022
Project ID: YIS 9121194
Plaats
Assen, Drenthe
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 12 nov. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 sep. 2022 14:00

Starten: 12-11-2022

Duur: tot 01-04-2023

Uren: 28-32

Schaal: 8

 

Team

Het aanmeldteam zorg en welzijn is het eerste aanspreekpunt voor inwoners en zorgaanbieders van gemeente Assen. Contact vindt plaats door middel van telefonie en mail contact. Het team is een relatief klein en hecht team van ongeveer 12 medewerkers met specialisme Jeugd en of WMO.

 

Samen met je collega’s van het aanmeldteam Jeugd handel je alle inkomende gesprekken af die binnenkomen via de telefoon en mail. Door middel van een kort triage gesprek probeer je samen met de klant in te schatten welke hulp de klant nodig heeft om zelfredzaam te worden of te blijven. Dit doe je in overleg met de buurtteams  (vaart Welzijn).

 

Jij ben het eerste aanspreekpunt voor inwoners en zorgaanbieders aangaande Zorg & welzijn. Alle telefoontjes, komen bij jou en je collega’s direct binnen. De gesprekken die je voert zijn gevarieerd en afwisselend. Je onderzoekt d.m.v. een lichte triage de behoeften van de klant en zorgt dat je tot de kern van de behoefte van de inwoner komt. Als je zelf geen antwoord op de vraag kan geven zorg je dat de inwoner wordt geholpen door de juiste afdeling en/of medewerker.

 

Wij vragen

·      Een afgeronde HBO opleiding met een zorg gerelateerd profiel zoals; social work.

·      Je hebt ervaring (stage bv gericht op jeugd)

·      Je hebt bij voorkeur ervaring met GWS (suite sociaal domein)

·      Je hebt recente ervaring in het jeugdwerkveld (gemeente of een zorgaanbieder)

·      Je bent flexibel inzetbaar binnen onze openingstijden, 08:30 tot 17:00. (ma-vrij)

·      Je hebt ervaring of affiniteit met telefonisch Klantcontact (inwoners en zorgaanbieders)

 

·    Empathie: Je kunt je verplaatsen in de situatie of belevingswereld van de klant en je bent je daarbij bewust van je eigen normen en waarden.

 

·    Klantgericht: Je onderzoekt wensen, logica en behoeften van de (interne en externe) klant en handelt daarnaar. Je toont integriteit en eerlijkheid in het contact en maakt heldere afspraken over service, kwaliteit en levering. Je bent gericht op vlotte, efficiënte en effectieve service aan de klant.

 

·    Omgevingsbewust: Je geeft er blijk van goed geïnformeerd te zijn over omgevingsfactoren binnen de organisatie en je weet deze kennis effectief te benutten voor je eigen functie.

 

·    Flexibiliteit: Je past je gemakkelijk aan; je bent in staat en bereid je aan te passen aan veranderende omstandigheden en/of eisen; je staat open voor nieuwe ideeën, teneinde het gestelde doel te bereiken.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten