Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance juridisch medewerker VTH (32 uur, zzp)

Geplaatst 3 nov. 2022
Project ID: YIS 9123182
Plaats
Budel, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 nov. 2022
Einde: 15 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 nov. 2022 13:00

Startdatum 14 november

Einddatum 15 mei 2023

32 uur per week

Schaal 10, richttarief Euro 73,50, geen knockout

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Cranendonck is een gemeente die continu in ontwikkeling is. Ambitieus, op zoek naar kansen en toekomstgericht. Dit betekent dat ook de organisatie hierop ingericht is. We maken samen plannen, stellen beleid op en werken samen met onze inwoners.

Een organisatie in ontwikkeling betekent ook: de medewerker in ontwikkeling. De informele, open en collegiale werksfeer maakt dat het fijn werken is bij de gemeente Cranendonck. We gaan uit van de zelfstandigheid van medewerkers binnen hun teams, dat zij actief de samenwerking zoeken met de inwoners, ondernemers en organisaties in Cranendonck.

 

Binnen de gemeente Cranendonck zijn wij voor de afdeling Leefomgeving op zoek naar een:

 

                      Juridisch medewerker VTH

                 (vergunningen, toezicht en handhaving)

          

Jij

  • Sta jij stevig in je schoenen?
  • Ken je de actuele wet- en regelgeving als jouw broekzak?
  • Ben je voorbereid op de Omgevingswet?
  • Ben je een enthousiaste en zelfstandige jurist met ervaring op het gebied van vergunningverlening, handhaving en de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wat ga je doen?

 

Als juridisch medewerker VTH draag je bij aan de juridische kwaliteit van de besluiten op de vergunningaanvragen. Dit betreffen o.a. WABO-omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en Alcoholwetvergunningen. Je toetst aanvragen aan relevante wet- en regelgeving, behandelt zienswijzen en bezwaren en vertegenwoordigt het college bij de Commissie Bezwaarschriften, de Rechtbank en Raad van State. Daarnaast lever je een bijdrage aan het relevante beleid en uitvoeringsregels. Je bent voor collega’s een vraagbaak op het gebied van omgevingsrecht, de APV en bijbehorende procedures. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij toezicht en handhaving, waar nodig of desgewenst.

 

Wat verwachten we van je?

  • Een afgeronde relevante HBO of WO-opleiding rechten en kennis van relevante wet- en regelgeving (o.a. Awb, Wabo, Wro, Woningwet, Omgevingswet en bij voorkeur Wm);
  • bekend met de noodzakelijke stappen in vergunningverlenings- en handhavingsprocedures;
  • sociaal ingesteld en communicatief sterk;
  • een ondernemende instelling;
  • resultaatgericht, daadkrachtig en nauwkeurig;
  • klantgericht, stressbestendig en vaardig in conflicthantering;
  • politiek sensitief.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten