Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance junior projectleider - projectondersteuner (zzp)

Posted Jun 8, 2022
Project ID: YIS 9115994
Location
Barendrecht, Zuid-Holland
Duration
1 jaar
(Jul 1, 2022 - Jun 30, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 15, 2022 12:00 PM

Startdatum inzet: 1-7-2022

Einddatum inzet: 30-6-2023

Uren per week: 32

 

 

Combinatiefunctie van projectondersteuner (50%) en junior projectleider (50%):

 

Als projectondersteuner ben jij de steunpilaar voor de projectleiders en projectteams. Je houdt je bezig met de organisatie van ruimtelijke projecten in de breedste zin van het woord. Je fungeert daarbij als vraagbaak voor in- en externe contacten, zodat de projectleiders en projectteams zich volledig kunnen focussen op de vak inhoud. 

Zwaartepunt ligt op de rol Projectleider.

 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

-          Agendabeheer projectteam overleggen en externe overleggen. Denk hierbij ook aan het plannen van moeilijke afspraken;

-          Notuleren en uitwerken van projectteam overleggen en het op pro-actieve wijze opstellen en bewaken van de actielijsten;

-          Bewaken van de mijlpalen, deadlines en gemaakte afspraken;

-          Opzetten en onderhouden van digitale archieven;

-          Ondersteuning op de projectbeheersing. Te beginnen met de opdracht beheersing en financiële voortgangsbeheersing;

-          Aanmaken van inkoopopdrachten en versturen van de opdrachtbrieven;

-          Toetsen of de inkoopopdracht binnen de budgetten passen;

-          Ondersteuning in het omgevingsmanagement, organisatie van stakeholders overleggen en bewoners overleggen bijhouden van stakeholders eisen en wensen.

 

Als junior projectleider voer jij projecten uit in opdracht van ervaren projectleiders en ook voer je projecten volledig zelfstandig uit die passend zijn bij jouw ervaring. De projecten zijn verdeeld over 3 verschillende gemeenten met een eigen dynamiek. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, vernieuwing en uitbreiding van stadscentra.

 

Je stuurt aan en stemt af met verschillende disciplines binnen de organisatie en externe partijen. Je voert overleg met opdrachtgevers, bewoners, organisaties/bedrijven en politiek, waarbij je sterk in je schoenen moet kunnen staan. Daarbij maak je continue afwegingen om tot een gedegen plan te komen (zowel intern als extern).

 

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van (technische) plannen, aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement, het omgevingsmanagement en het plannen en monitoren van je projecten.

 

Kortom, een afwisselende en zelfstandige functie waarbij je een belangrijke bijdrage levert in het succes van de projecten!

 

Wat vragen wij van je?

·         Je bent pro-actief, doortastend, werkt gestructureerd en beschikt over organisatietalent

·         Je beschikt over goede communicatieve én schriftelijke vaardigheden

·         Een dienstverlenende houding is voor jou vanzelfsprekend

·         Je beschikt over een HBO werk-denkniveau en hebt relevante werkervaring (2-3 jaar), bij voorkeur in een gebiedsontwikkelings projectmatige omgeving

·         Je hebt ervaring met projectmatig werken

·         Je hebt werkervaring binnen de ruimtelijke ontwikkeling

·         Kennis en ervaring met (inwoners) participatie

·       Daarnaast ben je resultaatgericht, een verbinder en een netwerker.

Similar projects

+ Search all projects