Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jobcoach (zzp)

Geplaatst 25 okt. 2022
Project ID: YIS 9122784
Plaats
Dordrecht, Zuid-Holland
Uren
1 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 28 okt. 2022
Einde: 23 jan. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 27 okt. 2022 12:00

Start: zsm

Duur: 3 maanden met optie op verlenging

Aantal uur per week: In eerste instantie 1 tot 2 uren per week, vervolgens 1 uur per week

Tarief: max 68,00 per uur

 

Specialisme kandidaat: autisme in combinatie met omgang met een no nonsens cultuur

 

Het is noodzakelijk dat de jobcoach ervaring heeft met het coachen van een medewerker met multiproblematiek waaronder autisme. Daarbij is het noodzakelijk dat de jobcoach op een juiste wijze kan communiceren met medewerker in een no nonsens cultuur (groenvoorziening). De jobcoach zal zowel de medewerker en de collega's de juiste coaching moeten geven. Het creëren van begrip en draagvlak in de groep is van belang, maar ook het functioneren van de medewerker zal in praktische zin verbeterd moeten worden. Er moet op een begripvolle wijze coaching gegeven worden aan de medewerker. 

Het betrekken van de ouders is noodzakelijk om de juiste input te krijgen, zodat de coaching op een goede wijze kan worden vorm gegeven. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten