BIZOB

Freelance inspecteur bouw- en woningtoezicht (zzp)

Geplaatst 28 jun. 2024
Project ID: YIS 9160904
Plaats
Vught
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 jul. 2024 12:00

Gemeente Vught

Startdatum z.s.m.

Einddatum 31 december 2024

Aantal uur per week 32-36 uur

Functieschaal 9


Als inspecteur bouw- en woningtoezicht zorg je samen met je collega’s van het team vergunningen en veiligheid voor een duurzame en veilige leefomgeving.

Dit ga je doen

Je gaat werken bij de afdeling Dienstverlening binnen het team vergunningen en veiligheid. In dit cluster werken professionals samen aan een blijvend veilige, duurzame en leefbare woon- en werkomgeving.

Als inspecteur houdt jij toezicht op de naleving van wetten en regels, met name op het gebied van bouwen, milieu, ruimtelijke ordening, APV en bijzondere wetten. Je voert controles uit, stelt controlerapporten op en zorgt voor een goede administratieve afhandeling.

Je adviseert over handhavingsvraagstukken, overlegt met vergunninghouders en aannemers, spoort illegale activiteiten op en handelt handhavingsverzoeken af. Daarnaast ben je sparringpartner voor jouw collega’s.


Daarom is dit jouw nieuwe baan

  • Je hebt een relevante MBO of HBO diploma.

  • Je hebt al ervaring met de regelgeving rondom bouw- en woningtoezicht en hebt al gewerkt met de nieuwe wetgeving waaronder de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging.

  • Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn uitstekend en je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling.

  • Je beschikt over ruime ervaring in een soortgelijk functie.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten