Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Gegevensbeheerder Burgerzaken met ervaring zelfevaluatie ENSIA

Geplaatst 20 okt. 2021
Project ID: YIS 9103096
Plaats
Heeze
Uren
32 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
45 - 58 €/uur

Sollicitatie deadline: 27-10 11:00

Wij zoeken voor de samenwerking A2 een Gegevensbeheerder Burgerzaken met ervaring zelfevaluatie ENSIA. De belangrijkste criteria zijn: ervaring met Ensia en ervaring op het gebied van burgerzaken.

Startdatum: Zsm

Einddatum: Verwachtingen is dat het project eind van het jaar afgerond kan worden

Uur: 24-32 uur

 

Als gegevensbeheerder BRP ga je aan de slag bij het team gegevensbeheer en werk je voor de 4 (klant)accounts Heeze-Leende, Cranendonck, Valkenswaard en de A2-samenwerking zelf. Je werkzaamheden voer je uit op één van de drie locaties van de A2 samenwerking, Budel, Heeze of Valkenswaard.  

 

Wat ga je doen? 

Als gegevensbeheerder Basisregistratie Personen staat de kwaliteit van de gegevens in de BRP en de procedures die worden toegepast voorop! Je bewaakt de kwaliteitsmonitor, voert maandelijks op thema kwaliteitscontroles uit zowel op de gegevens als op de toepassing van de procedures en rapporteert hierover aan de gemeenten. Je coördineert de zelfevaluatie BRP en zo nodig help je bij de uitvoering hiervan. Ook biedt je ondersteuning bij de uitvoering van de ENSIA. Je draagt bij aan een juist gebruik en toegang van de beschikbare gegevens, o.a. door het toetsen van informatieverzoeken op privacyaspecten.  

 

Verder adviseer je over en ondersteun je bij het opstellen van procedures en nieuw beleid met betrekking tot de Basisregistratie Personen.  

 

Ten slotte fungeer je als klankbord en vraagbaak voor alle aspecten die te maken hebben met het gebruik en de toepassing van gegevens in de BRP-processen van de gemeenten.  

 

Wat neem je mee? 

·        Een mbo+/hbo-diploma op gebied van gegevensbeheer BRP/Burgerzaken. 

·        Ervaring met burgerzaken processen bij een gemeente. 

·        Ervaring met het beheren van basisregistratie personen. 

·        Ervaring met uitvoering van ENSIA-BRP. (Must!)

·        Ervaring met toepassen van AVG-wetgeving is een pré. 

·        Affiniteit met kwaliteitscontroles en data-analyses. 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten