Gemeenteprojecten

Freelance Front-end Developer React Native & JavaScript

Geplaatst 1 jun. 2021
Project ID: YIS 9095821
Plaats
Amsterdam
Duur
3 maanden
(14 jun. 2021 - 30 sep. 2021)
Uren/week
40 hrs/week
Tarief
Unknown

Functieomschrijving 

Als KPN hebben we voor de komende 2 tot 3 jaar hele hoge ambities met mijn KPN app. Mijn KPN app is 1 van de grote pijlers van onze KPN strategie(2-3 jaar). Verder is de rating van de app rond 3.6/4, wij hebben de ambitie om dit minimaal naar 4.5 of hoger te brengen. Daarom gaan we volledig onze mijn KPN app verbouwen met later in de jaar met nieuwe features. Verder is een brede klantonderzoek gedaan door externe partij om te bepalen hoe we nog meer op de klantbehoefte gaan inspelen en zal voor de komende 2-3 jaar allerlei nieuwe features ontwikkeld worden! de komende maanden zijn ook onze architectuur/stack aan het vernieuwen, we zijn bezig met onze testen te gaan automatiseren, zo willen we dat onze developers veel meer fun hebben, makkelijk vernieuwingen kunnen implementeren, makkelijk automatisch gaan testen! Kortom, veel veranderingen met hoge ambities waar developers alleen maar blij van worden en hoge uitdagingen hebben.


Omschrijving project:

Zoals boven aangegeven, het ene kant een project aan de aan de kant een lang termijn strategie van mijn KPN met allerlei nieuwe features.


Wanneer is het project afgerond:

Kan zijn dat we per 1- 9 een deel van de FTE’s gaan afschalen, of 31-12 of langer, ligt eraan het werkpakket wat we gaan krijgen, zoals het er nu uitziet hebben we een grote uitdaging!


Rol van de professional binnen het project:

FE React Native developer, ontwikkelen van bestaande en nieuwe features, testen, releasen, DevOps activiteiten, enz.


Globale opdrachtomschrijving:

Ontwikkelen en ontwerpen bestaande(facelift) en nieuwe features voor mijn KPN app


Doel opdracht:

Werken aan mijn KPN als 1 van de belangrijkste strategische pijlers van KPN


Acties/werkzaamheden:

Ontwikkelen, ontwerpen, DevOps werkzaamheden, versimpelen van het huidige architectuur, nieuwe features ontwikkelen


Verwachte resultaten:

Maximale proactieve inzet met het team om feature te bouwen en leveren, beïnvloeden, goede communicatie(LSD) skills, Goed in Engels. Goed in samenwerken, daadkrachtig en leergierig! 


Wanneer is de opdracht afgerond (datum en toelichting):

Ligt een beetje aan de kandidaat, als hij/zij erg goed is dan willen hem/haar voor lange periode graag in de team behouden, indien niet geschikt na 1 maand opzegtermijn afscheid nemen.


Kennis:

Minimaal 3 jaar ervaring als FE React Native developer en minimaal 3 jaar eravring in JavaScript op medior/senior level


Ervaring:

Minimaal 3 jaar ervaring als FE React Native developer en meer 5 jaar ervaring als FE developer bij verschillende bedrijven/projecten


Opleidingen:

Universitair


Competenties:

Pro actief, goede communicatie skills, lef/durf, goed in beinvloeden, gaat voor kwaliteit, goed in samenwerken in teams, waar nodig daadkrachtig!


Sollicitatie deadline is 04-6 om 13:00 uur