Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Financieel Consulent met ervaring in het ruimtelijk domein

Geplaatst 23 aug. 2021
Project ID: YIS 9100244
Plaats
Heeze
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
50 - 65 €/uur

Sollicitatie deadline: 31-8-2021 12:00


Waar kom je te werken?
Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk en inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in dit team maakt onderdeel uit van een of meerdere klantteam(s). Je gaat het management van de samenwerking adviseren en ondersteunen op financieel gebied. Je werkzaamheden voer je uit op de drie locaties van de A2 samenwerking, Budel, Heeze en Valkenswaard. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de financiële dienstverlening binnen de A2 samenwerking. Je krijgt dan de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.

De adviseurs en managers van de gemeente gevraagd en ongevraagd ondersteunen op financieel-gebied, dat is jouw belangrijkste taak waarbij je vanuit de dienstverlening denkt. Bij financiële vraagstukken werk je samen met de adviseurs en controller. Het gaat hierbij om het complete scala op financieel gebied. Wat betekent dit in het dagelijkse werk?
 

  • Je zorgt voor de afstemming met de centrale financiële administratie, vooral voor teams in het ruimtelijk domein
  • Je levert een bijdrage aan de cyclus van planning en control (begroting, jaarrekening, rapportages) en accountantscontroles.
  • Verantwoordelijk voor diverse financiële sub administraties.
  • Je hebt veel persoonlijk contact in alle lagen van de organisaties.
  • Je zult een bijdrage leveren in de doorontwikkeling van de A2-samenwerking.

 

Wie ben jij? 
Je bent een deskundig financial met bij voorkeur enige kennis en ervaring van de gemeentelijke financiën (BBV) en de planning en control cyclus. Als consulent ben je dienstverlenend naar de organisatie en je adviseurs. Ook ben je continu op zoek naar de vraag achter de vraag, je bent nieuwsgierig en blijft doorvragen. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer en sparringpartner voor je collega’s.
 

  • Je bent in staat om cijfers te vertalen naar de praktijk en andersom.
  • Voor werken in Excel draai jij je hand niet om.
  • Je hebt ervaring met financieel advies en ondersteuning voor het ruimtelijk domein van gemeenten

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten