Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Financieel Adviseur

Geplaatst 17 mei 2021
Project ID: YIS000698
Plaats
Heeze
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 jun. 2021
Einde: 30 sep. 2021
Tarief
55 - 70 €/uur

Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk en inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in dit team maakt onderdeel uit van een of meerdere klantteam(s). Je gaat het management van de samenwerking adviseren en ondersteunen op financieel gebied. Je werkzaamheden voer je uit op de drie locaties van de A2 samenwerking, Budel, Heeze en Valkenswaard. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de financiële dienstverlening binnen de A2 samenwerking. Je krijgt dan de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wat ga je doen?

De managers van de samenwerking gevraagd en ongevraagd adviseren en begeleiden op financieel-gebied, dat is jouw belangrijkste taak waarbij je vanuit de dienstverlening denkt. Als adviseur financiën ben je het eerste aanspreekpunt voor afdelingsmanagers bij financiële vraagstukken en werkt samen met de controller. Het gaat hierbij om het complete scala op financieel gebied. Wat betekent dit in het dagelijkse werk?

 

•  Je werkt mee aan bestuursvoorstellen en aan ontwikkelingen met een tactisch karakter.

•  Je levert een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de cyclus van planning en control (Begroting, Jaarrekening, Rapportages).

•  Je hebt veel persoonlijk contact in alle lagen van de samenwerkingsorganisatie 


Functie-eisen

Je bent een deskundige, ervaren financial die ruime kennis heeft van de gemeentelijke financiën (BBV) en de planning en control cyclus. Als adviseur ben je continu op zoek naar de vraag achter de vraag, je bent nieuwsgierig en blijft doorvragen. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer en sparringpartner voor teammanagers, teams en medewerkers. 


Je bent

• proactief, analytisch, proces- en resultaatgedreven

• creatief en voorzien van relevante up-to-date vakkennis

• een zelfbewuste generalist met een sterke persoonlijkheid

• omgevingsbewust, zowel in- als extern en legt snel verbanden

• een verbinder, in staat om samen te werken over vakgebieden heen en doet dit ook

• verantwoordelijk voor bewaking van financiële grenzen

• pragmatisch en een ambitieus ingestelde professional met ‘hands-on’ mentaliteit

·  Voor werken in excel draai jij je hand niet om

• een professional die schakelt tussen strategisch, tactisch en uitvoerend niveau

en je hebt:

• een bedrijfseconomische opleiding op HBO/academisch niveau

• 4 a 5 jaar ervaring bij een gemeente, provincie of waterschap.


Sollicitatie deadline is 25-5 om 12:00 uur.