Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel administratief specialist (debiteurenbeheer) zzp

Posted Oct 17, 2022
Project ID: YIS 9122369
Location
Lelystad, Flevoland
Hours/week
32 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Oct 31, 2022
Ends: Apr 30, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 24, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Aantal uren week: 24 - 32

Inschaling: 9 (gemeente cao) 

 

Selectie communicatie: 24 / 25 oktober

Sollicitatiegesprekken: 26/10/22 tussen 13:00 en 16:00.

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever. (BYOD)

 

 

Ben jij

een specialist op financieel gebied met specifieke kennis van een debiteurenadministratie. Heb je niet alleen oog voor wat er gedaan moet worden, maar ook hoe we dat het beste kunnen doen; samen, betrokken en duidelijk. Werk je nauwkeurig, ben je vernieuwend en toekomstgericht; dan zijn we op zoek naar jou!

 

Het team

Het team Financieel Beheer bestaat uit medewerkers met diverse talenten en ervaringsgebieden. Er is een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor het maatschappelijk belang en de organisatie. Het team kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid en groot leervermogen met een open en professionele cultuur waar veel ruimte is om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

 

Onze corebusiness is het verzorgen van een juiste, tijdige en volledige concern brede financiële administratie, die bijdraagt aan het “in-control blijven” van de organisatie. Tevens ligt de focus op kwaliteit en deze continu blijven verbeteren.

 

Functiebeschrijving en werkzaamheden Debiteurenadministratie

De debiteurenadministratie draagt er zorg voor dat afnemers (bedrijven, inwoners en instellingen) van de gemeente Lelystad, in welke vorm van dan ook, voldoen aan de betalingsverplichtingen. Hij of zij is verantwoordelijk voor het opstellen, verwerken en registeren van facturen, dat deze op correct en op tijd verzonden worden en binnen gestelde betalingstermijn worden betaald. 

Daarnaast controleer je de geldstromen, spoor en los je onregelmatigheden in betalingen of betalingsverschillen op, behoort een goede vastlegging en afhandeling van betalingsachterstanden ook tot één van jouw werkzaamheden. Dit gebeurt in nauw overleg met de verschillende debiteuren, Accounthouders, vak-afdeling en incasso instrumenten.

 

Voor de verdere optimalisatie van de debiteurenadministratie zijn we op zoek naar een specialist die samen met ons de werkzaamheden ondersteunt, de werkprocessen analyseert, verbetert en implementeert.

 

 

Wat vragen we van je

•       HBO werk- en denkniveau.

•       Een financieel administratieve opleiding.

•       Kennis en ervaring met Unit4 financials is een pre.

•       “Specialistische kennis” van een (debiteuren) administratie.

•       Ervaring met het verbeteren en implementeren van werkprocessen.

•       Ruime werkervaring (>2 jaar) in een vergelijkbare functie of functie met vergelijkbare werkzaamheden.

 

Je bent een echte teamspeler, jouw werk is accuraat en je bent kritisch. Je bent toegankelijk, je communiceert gemakkelijk en kan mensen meenemen en samen brengen. 

Similar projects

+ Search all projects