Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel administratief medewerker (zzp)

Geplaatst 1 mrt. 2023
Project ID: YIS 9129361
Plaats
Eindhoven, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 mrt. 2023
Einde: 31 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 mrt. 2023 12:00

Start: zsm

Eind: 30 mei (verlenging t/m augustus mogelijk, maar nu nog niet duidelijk)

Uren: 24-36

Schaal: 7

Thuiswerk: Is mogelijk, wel graag minimaal 50/50 aanwezig en in het begin wat meer.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


We zoeken een ervaren medewerker voor de financiële administratie van Veiligheidsregio Brabant Zuidoost. Je voert alle voorkomende werkzaamheden op een financiële administratie uit, maar bent vooral verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende facturen.

Je werkt in een klein en gezellig team, binnen de afdeling Financiën en Control. Je werkt direct samen met een ervaren collega en binnen je team is ook een HBO stagiaire actief. De functie van coördinator is tijdelijk vacant; hierdoor deze functie van administratief medewerker in te vullen ontstaat ruimte om intern taken waar te nemen.

Om snel te kunnen starten is ervaring met Unit4 Financials / Coda vereist. Eerdere ervaring binnen lokale overheid is een pré, maar niet vereist. Je bent tenminste 3 dagen in de week beschikbaar. Iemand die echt ervaren is maar toch facturen wil boeken. Het systeem kennen of heel snel eigen kunnen maken. Vrolijk enthousisast aan de slag gaat. Team zit redelijk veel op kantoor, daar mag je werken, dan zit je met collega's. Hybride ook mogelijk, verder geen probleem: tijd 50/50.

Periode: in elk geval tot 1 juni, met mogelijke verlenging tot met 1 september. Zomervakantie is uiteraard mogelijk in die periode, maar dan niet in augustus.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten