Gemeenteprojecten

Freelance Expert Duurzame Energie

Geplaatst 9 jun. 2021
Project ID: YIS 9096691
Plaats
Reusel
Duur
6 maanden
(15 jun. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
4 hrs/week
Tarief
70 - 85 €/month

Functieomschrijving 

Begeleidingen en beoordelen van de inschrijvingen op de tender grootschalige zonne-velden. Onderzoek naar de innovatie mogelijkheden binnen de gemeente en de regio om te gaan met de netwerkcongestie.


Functie-eisen

Bekend zijn met en ervaring hebben met de begeleiding/realisatie van grootschalige wind- en zonneprojecten. Bekend zijn met de problematiek van de netwerkcongestie in de regio. In staat zijn om op inhoud gesprekken met initiatiefnemers (afzonderlijk en gezamelijk) te voeren om tot (mogelijke) oplossingen/alternatieven voor de netwerkcongestie te komen. Ervaring hebben met gemeentelijke besluitvormingsprocessen en politieke sensitiviteit.


Einddatum van het project is 31-12-2021, of zoveel eerder als mogelijk is. In de opdracht worden beslismomenten voor de vervolgstappen opgenomen. Allereerst moeten het traject van begeleiding en beoordeling van de ingediende initiatieven plaatsvinden. Tegelijkertijd moet het probleem van de netwerkcongestie opgepakt worden. Mocht dit niet oplosbaar zijn heeft verdere doorontwikkeling geen nut.  


 Sollicitatie deadline is 14-6 om 08:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten