Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coordinator informatiebeheer (zzp)

Geplaatst 15 jan. 2024
Project ID: YIS 9148019
Plaats
Lisse
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 26 jul. 2024
Tarief
78 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 jan. 2024 14:00
  • Functieschaal: 11

  • Startdatum zsm, in eerste instantie voor 6 maanden met kans op verlenging

  • Uren per week 36

  • Tariefindicatie: 80- 93



Team I&A bestaat uit 5 takken. Een van deze takken is informatiebeheer. Doordat de huidige coordinator van functie wijzigt komt deze positie vrij.

HLT samen is op zoek naar een tijdelijke invulling tot ze een vaste oplossing hebben gevonden. Tak informatiebeheer bestaat uit 11 medewerkers. Een aantal zeer ervaren, maar ook een aantal nieuwe medewerkers die nog ondersteund moeten worden op de inhoud.

Je werkt samen met de andere 4 coördinatoren en legt verantwoording af aan de teammanager I&A.

Als Coordinator informatiebeheer ben je bezig met het operationeel aansturen team informatiebeheer. Hierbij komen een aantal hr-taken kijken, maar ligt de nadruk op op het brengen van inhoudelijke kennis.

Je bent een sparringspartner voor de teamleden en kunt inhoudelijk advies geven. Ook kun je goed werken in een veranderende omgeving. Er is namelijk een transitie gaande binnen de organisatie, waarbij er naar verwachting in Q2 e.e.a. zal veranderen in zowel de informatieflow binnen de organisatie als de inrichting van de teams. Hierin hoef je niet alles zelf neer te zetten of vorm te geven, maar wordt wel verwacht dat je de veranderingen kunt begeleiden en kunt laten landen bij het team.

De opdracht kort samengevat:

  • Operationeel aansturen team informatiebeheer

  • Transitie begeleiden; informatiebeheer moet van reactief naar pro-actief

  • Verandermanager



We zoeken:

Iemand met kennis van Informatiebeheer en ervaring met adviseren hierin. Je hoeft niet alles tot in detail te bedenken (hier heb je ook de hulp van de teamleden voor), maar je moet wel kaders kunnen stellen en kunnen inzien wat gevolgen zijn van bepaalde beslissingen. Ervaring als coordinator of teamleider is een grote pré. Wel ligt de nadruk vooral op inhoudelijke kennis.

  • Kennis van documentaire informatievoorziening

  • Kennis van Zaakgericht werken

  • Kennis van wet open overheid

  • Kennis van Archiefwet

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten