Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent inkomen met ervaring TOZO

Geplaatst 22 sep. 2021
Project ID: YIS 9101453
Plaats
Meerkerk
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 17 sep. 2021
Einde: 17 mrt. 2022
Tarief
50 - 65 €/uur

Sollicitatie deadline 27-09 9:00

Het betreft een schaal 9 functie. Het gaat om 36 uur per week, 32 is ook bespreekbaar. Het zou mooi zijn als iemand de vrijdag kan werken omdat de bezetting dan laag is, maar dit is geen harde eis. Start zsm, duur t/m 31-12-2021. Verlenging is niet uitgesloten.

 

Voor Avres zijn we op zoek naar een consulent inkomen. Als consulent inkomen biedt je adequate financiële dienstverlening aan cliënten binnen de wettelijke kaders. Deze inkomensondersteuning kan bestaan uit een uitkering dan wel inkomensondersteunende regelingen. Je beslist op aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand, verricht rechtmatigheids-, controle-, beëindigings-, en wijzigingsonderzoeken. 

 

Vanwege de coronacrisis heeft Avres de TOZO helpdesk opgericht. Hoewel de TOZO gaat verdwijnen, zoeken we iemand met ervaring met de TOZO omdat de opdrachtgever merkt dat er nog veel vragen binnenkomen. Bijvoorbeeld vanuit mensen die momenteel nog onder de TOZO vallen, maar straks een aanvraag levensonderhoud gaan doen. Daarom zoeken we iemand met kennis van de TOZO, zodat je snapt waarom iemand een aanvraag levensonderhoud doet.

 

De opdrachtgever is tevreden over de uitvoering van de opdracht als er zoveel mogelijk aanvragen levensonderhoud op correcte wijze afgehandeld worden.

 

Functie-vereisten:

 

·       Jij hebt een HBO-opleidingsniveau in een relevante richting en minimaal twee jaar werkervaring als consulent inkomen plus ervaring met/kennis van de TOZO

·       Kennis van Besluit Bijstandverlening Zelfstandige (BBZ) en Bijzondere bijstand.

·       Kennis van Suite4Work is een vereiste.

·       Je bent nauwkeurig en je kunt goed zelfstandig werken.

·       Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten