Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Communicatieadviseur

Posted Jul 5, 2021
Project ID: YIS 9098070
Location
Bergeijk
Duration
1 maand
(Aug 16, 2021 - Sep 30, 2021)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
65 - 75 €/month

Lokatie: Bergeijk

Deadline: 12-7 13:00


Een strategisch beleidsadviseur communicatie vertrekt binnenkort naar een nieuwe functie elders. De vacature is inmiddels opengesteld maar we verwachten niet voor 1 oktober al een nieuwe kandidaat in dienst te kunnen nemen. Daarom willen we dit opvangen door tijdelijke inhuur. Dit gedurende de periode half augustus – 1 november voor 32 uren per week. 


 Wat gaat deze medewerker doen

Als strategisch beleidsadviseur communicatie adviseer je het college, de managers en andere collega’s. Je vertaalt hun wensen in een samenhangend en herkenbaar communicatieadvies. Als stevige adviseur lever je een wezenlijke bijdrage aan de communicatie in de gemeente en in de diverse projecten. Het team bestaat uit twee communicatieadviseurs en een webmaster. Dossiers worden tussen de communicatie adviseurs verdeeld. Het werkveld is breed: van hands-on projecten tot majeure politiek gevoelige projecten.


Wie ben je?

De dynamiek van een gemeente kent voor jou geen geheimen. Bestuurlijke sensitiviteit is een tweede natuur en je kunt signalen van de buitenwereld proactief naar binnen halen. Je hebt een innovatieve, creatieve aanpak en weet de huidige inzichten en moderne (digitale) communicatiemiddelen goed te benutten. Je bent praktisch ingesteld en bent strategisch een sparring partner voor het bestuur op de diverse dossiers. Je beschikt over ruime ervaring in de publieke sector, bij voorkeur bij gemeenten. Je bent een teamplayer en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Competenties

  • Politieke sensitiviteit
  • Strategisch denken
  • Humor
  • Relativerend vermogen

 

Wat neem je mee?

  • Relevante opleiding op HBO/Universitair niveau
  • Je beschikt over ruime ervaring in de publieke sector, bij voorkeur bij gemeente 


 

Similar projects

+ Search all projects