Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur (2 uur gem. per week, zzp)

Posted Mar 3, 2023
Project ID: YIS 9129678
Location
Vught , Noord-Brabant
Duration
7 maanden
(May 1, 2023 - Nov 30, 2023)
Hours/week
2 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 10, 2023 12:00 PM

Start: 1 mei 2023

Eind: 30 november 2023

Uren: gemiddeld 2 uur per week

Schaal: 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Het gaat om de inzet van communicatie voor het PlanMER voor grootschalige opwek van zon en wind. Het volgende is het geval:

Voor het doorlopen van een PlanMER procedure is het nodig om een sterk communicatie persoon in de projectgroep te hebben. Er moet op gezette tijden (die staan vast in het proces) gepubliceerd worden. Ook communiceren we over het proces en ook hebben we te maken met zienswijzen die burgers en andere belanghebbende in kunnen dienen. Ook kan de discussie over windmolens pittig gevoerd gaan worden. Vooral in de omgeving Cromvoirt. Daar moet een krachtig persoon voor gevonden worden, liefst met ervaring in dit soort trajecten. Of een ervaren adviseur die stevig in haar of zijn schoenen staat.

Totaal aantal uren zijn er cira 100-120 uur (circa 2 uur per week, mag ook 4 uur in de twee weken zijn) met een keer per maand een fysiek contact moment op het gemeentehuis op een donderdag.


De rest mag digitaal. Verder vragen we flexibele inzet met pieken rond de VVGB (raad) in september / oktober en de zienswijze en de commissie MER (circa oktober). Het is dus echt een project voor een stevige adviseur die er een klus/project naast zoekt.

Similar projects

+ Search all projects