Gemeenteprojecten

Freelance Coach coordinator ruimtelijk domein

Geplaatst 17 mrt. 2021
Project ID: YIS000529
Plaats
Reusel-de Mierden
Duur
9 maanden
(1 apr. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
65 - 85 €/hr

Wie zijn wij?

Gemeente Reusel-De Mierden is een gemeente die 13.000 inwoners telt en bestaat uit vier kernen: Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde en Reusel. In Reusel staat het gemeentehuis. Het is een relatief kleine gemeente met veel ambities. ‘Samen Doen’ staat bij ons voorop; binnen de organisatie, overheid én met inwoners. We werken veel samen met de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Oirschot.


De blik van de gemeente is naar buiten gericht en onder de noemer Samen Doen is de gemeente actief aan de slag met initiatieven van bewoners, bedrijven, andere overheden en maatschappelijke partners. De inwoners van Reusel-De Mierden zijn mondig en betrokken. Iedereen heeft de wil zich in te zetten ten behoeve van de gemeente en de dorpsgemeenschappen waarin het fijn is om te wonen, te werken en te recreëren. Een gemeente waarop iedereen trots is.We zoeken iemand die de coördinator ruimtelijke ordening kan coachen om meer grip te krijgen op de werkvoorraad binnen haar team en om een coördinator te worden die boven haar team staan in plaats van onderdeel is van het team. Daarbij ook meewerkt om de werkvoorraad ook daadwerkelijk in beeld te hebben en te houden en naar de processen kan kijken om die efficienter in te richten.


We willen graag iemand hebben die de coördinator die er nu zit kan coachen voor een halve dag per week. En voor 1,5 dag per week werkt aan het opzetten van een plan voor het team ruimtelijke ordening waarmee de coördinator en het team daarna mee aan de gang kunnen.

Dit plan over het team ruimtelijke ordening moet omvatten:

  • Werkvoorraad in beeld en meetbaar op elk moment in totaal en per periode
  • Afstemming werk en werkzaamheden t.o.v. capaciteit in kwaliteit en kwantiteit
  • Adviezen over Procesoptimalisatie/ efficiencywinsten
  • Adviezen over kansen, bedreigingen richting de toekomst


Sollicitatie deadline is 22-3 om 10:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten