Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Bouwplantoetser / Bouwinspecteur

Posted Mar 26, 2021
Project ID: YIS000568
Location
Zwijndrecht
Duration
11 maanden , 4 weken
(Mar 26, 2021 - Mar 26, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown

Jouw werkzaamheden

Je gaat voor ons adviseren op aanvragen voor een Omgevingsvergunning activiteit bouwen en wijziging gebruik. Concreet betekent dit dat je de aanvragen voor een Omgevingsvergunning toetst aan de geldende wet- en regelgeving. Je houdt in voorkomende gevallen ook toezicht op bouwwerkzaamheden en de eindoplevering hiervan. Dit doe je in samenwerking met de brandweer.


Daarnaast houd je indien dit nodig is vanwege drukte, toezicht op de uitvoering van de vergunningen en de naleving van de vergunnings-voorwaarden. Je verstrekt mondelinge- en schriftelijke informatie vanuit het vakgebied aan interne en externe klanten en voert waar nodig overleg met diverse interne en externe samenwerkingspartners.


Profiel

  • Afgeronde opleiding HBO-bouwkunde;
  • Opleiding ABW I en II is een pré;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving (Wabo, MOR, BOR, Wro bestemmingsplannen);
  • Aantoonbaar bezit van de opleiding constructie is een pré;
  • Je hebt enige werkervaring in voornoemde of soortgelijke functies bij een gemeentelijke organisatie;
  • Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit;
  • Je hebt oog voor de Zwijndrechtse samenleving en weet daarbij ook lastige boodschappen op een goede manier aan anderen over te brengen;
  • Je bent flexibel, je kunt je goed aan veranderende omstandigheden aanpassen.


Je plek in de organisatie

Als bouwinspecteur ben je werkzaam op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Deze afdeling bestaat uit circa 50 medewerkers. De afdeling bestaat uit 2 teams: Team Beleid en Accounts en Team Ruimtelijke Ordening. Jij komt te werken in het team Ruimtelijke Ordening dat bestaat uit 25 medewerkers. Binnen het Team Ruimtelijke Ordening houden we ons bezig met GEO, planologie, advisering op en verlenen van omgevingsvergunningen, handhaving en juridische advisering.


Waar staan wij voor?

De gemeente Zwijndrecht stimuleert samenwerking bij de uitvoering van het werk tussen en met inwoners, ondernemers en andere organisaties. Wij zien hen niet meer als klanten met vragen, maar als belangrijke partners met kennis en kunde.

Wij geloven in de kracht van de samenleving voor antwoorden op (toekomstige) maatschappelijke vragen en opgaven. Als gemeente hebben we hierbij de kennis, initiatieven, nieuwe ideeën en inzet vanuit de samenleving nodig. Samen zijn we beter in staat om te reageren en in te spelen op dit soort opgaven.


In Zwijndrecht noemen wij deze manier van werken samenlevingsgericht werken. Wij willen ons hierin de komende tijd verder ontwikkelen. Wij zoeken collega's die hieraan hun steentje willen bijdragen!


Sollicitatie deadline is 02-4 om 10:00 uur


Similar projects

+ Search all projects