Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Bestuurssecretaresse

Geplaatst 16 jun. 2021
Project ID: YIS 9097047
Plaats
Westvoorne
Uren
18 uur/week
Periode
1 jaar, 6 maanden
Start: 1 jul. 2021
Einde: 1 jan. 2023
Tarief
40 - 55 €/uur

Locatie: Westvoorne

Sollicitatie deadline: 21-6 om 10:00 uur


Het werk

Je bent in deze functie de rechterhand van twee wethouders. Je houdt je bezig met complex agendabeheer en zorgt ervoor dat de wethouders ontzorgd worden. Je maakt niet alleen afspraken, maar je houdt ook de mailboxen bij en zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden. De hieruit voortvloeiende werkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket. Je hebt daarbij gevoel voor de positie en de belangen van de wethouders. Dit doe je in nauwe samenwerking met de twee andere secretaresses.


Het profiel

Wij zoeken een collega met MBO-4 niveau en een secretariële achtergrond. Je hebt een no-nonsense houding, bent collegiaal, proactief en integer. Je durft jouw collega’s feedback te geven en je kunt deze ook ontvangen. Je bent vooral dienstbaar en loyaal en je bent politiek sensitief.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten