Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Geplaatst 22 okt. 2021
Project ID: YIS 9103244
Plaats
Eersel
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 1 feb. 2022
Tarief
60 - 77 €/uur

Sollicitatie deadline: 29-10 15:00

  • schaal 10
  • van 1 november
  • tot en met 01 feb 2022
  • 32   uur per week

 

Allround beleidsmedewerker Sociaal Domein voert op enkele grote thema’s die nu zijn belegd binnen werk & inkomen de regie, waaronder de vangnet aanvraag en de aanpak laaggeletterdheid. Daarnaast neemt hij/zij deel aan regionale overleggen namens de gemeente Best en denkt mee voor wat betreft de wet Breed Offensief en andere grote landelijke thema’s. Daarnaast zal de allround beleidsmedewerker vanaf december de beleidsmedewerker Gezondheidsbeleid vervangen. In dat kader is hij/zij het aanspreekpunt voor het gezondheidsakkoord en de GGD.
 

De gemeente Eersel zoekt een ervaren beleidsmedewerker met een breed spectrum aan inhoudelijke ervaring binnen het Sociaal Domein. In ieder geval zoeken we iemand die kennis én achtergrond heeft voor wat betreft de participatiewet en direct aangrenzende thema’s. Aanvullende kennis voor wat betreft het thema gezondheid is een pre. Ervaring binnen het sociaal domein als beleidsmedewerker is een voorwaarde.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten