Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling en wonen

Geplaatst 30 apr. 2021
Project ID: YIS000663
Plaats
Son en Breugel
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 29 apr. 2021
Einde: 31 okt. 2021
Tarief
Onbekend

Functieomschrijving

Als beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling begeleid je projecten namens de gemeente vanaf initiatieffase tot uitvoering. Je draagt zorg voor het vastleggen van afspraken met initiatiefnemers in overeenkomsten, begeleidt de participatieprocessen en bestemmingsplanprocedures, bereidt de stukken voor bestuurlijke besluitvorming voor en zorgt waar nodig voor afstemming met andere overheidsinstanties. Dit alles doe je door integrale afstemming met andere disciplines en clusters binnen de gemeente. Je bent de spil in het proces die zowel intern als extern belangen tegen elkaar afweegt. De initiatieven hebben betrekking op verzoeken die zowel liggen in het buitengebied als in de bebouwde kommen


Functie-eisen

Meerdere jaren (3-5) aantoonbare werkervaring in het afhandelen van eenvoudige en meer complexe initiatiefvoorstellen/principeverzoeken. Kennis en ervaring met bestemmingsplanprocedures. Integraal kunnen handelen en denken. Kunnen werken in een team. Ervaring met het afhandelen van verzoeken die liggen in het buitengebied en in de bebouwde kommen. 


Sollicitatie deadline is 06-5 om 10:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten