Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur ruimte (toerisme & recreatie, zzp)

Geplaatst 27 feb. 2024
Project ID: YIS 9151376
Plaats
Wognum, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 11 okt. 2024
Tarief
85 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 apr. 2024 12:00

16 tot 24 uur p/w (eventuele uitbreiding van 36 uren per week vanaf juli tot oktober 2024 );

  • Startdatum z.s.m.

  • Opdracht tot 11-10-2024;

  • Graag motivatie, beschikbaarheid en eventuele vakantieplannen opnemen in het CV

  • Thuiswerken (in overleg) optioneel, maar aanwezigheid is een pré i.v.m. overleg en vergaderingen;

  • Contractering ZZP'er (belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals stichting, Maatschap etc. kan niet!)


Groei mee!

Gemeente Medemblik is volop in beweging en werkt hard aan een gezonde toekomst voor alle inwoners. Om die groei en ambitieuze doelen te kunnen blijven realiseren is uitbreiding nodig. Ontwikkel jezelf bij een gemeente die volop investeert in de toekomst. Met jouw werk zorg jij ervoor dat de inwoners van Medemblik prettig kunnen wonen, werken en recreëren in een mooie en landelijke omgeving. Ontdek jouw mogelijkheden bij de Gemeente Medemblik. We zijn een actieve en ondernemende landelijke Noord-Hollandse gemeente met 17 kernen en ruim 45.000 inwoners. Gezond wonen, werken en recreëren zijn voor ons belangrijke speerpunten.

We werken primair vanuit mogelijkheden en ondersteunen diverse initiatieven van onze inwoners, verenigingen en bedrijven. Samen met onze inwoners, maatschappelijke partijen, ondernemers, de raad, het college en de Westfriese regiogemeenten werken we enthousiast aan een vitale én leefbare gemeente. We hebben nieuwe collega’s nodig die een bijdrage kunnen leveren om onze groei te realiseren.

Groei jij met ons mee?

Bij team Ruimtelijk Beleid zoeken wij een enthousiaste collega:

Beleidsadviseur Ruimte (Toerisme & Recreatie) 24 uur


WORDT DIT JE NIEUWE WERKPLEK?

De afdeling Ruimte van de gemeente Medemblik bestaat uit vier teams: Ruimtelijk Beleid, Programma-en projectmanagement bureau, Vastgoed & Grondzaken en Beheer & Onderhoud. Je gaat werken binnen team Ruimtelijk Beleid waar we werken aan alle beleidsthema’s die zijn weerslag vinden in de fysieke leefomgeving. Hierbij moet je denken aan: wonen, ruimtelijke ordening, economische zaken (inclusief toerisme en recreatie), duurzaamheid, mobiliteit, erfgoed (archeologie en monumenten), afval en milieu. Als Beleidsadviseur Ruimte (Toerisme en Recreatie) stel je regionaal en lokaal toeristisch beleid op. Daarnaast implementeer je deze in de organisatie en geef je er inhoudelijk uitvoering aan. Als collega van een enthousiast team behoor je tot de professionals die graag actief samenwerken, met ondernemers en andere partijen, aan de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente. Ook zet je je in voor de ontwikkeling van het team en organisatie.

BEN JE BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

·        Je stelt lokaal toeristisch beleid op, implementeert deze en geeft hier uitvoering aan. Bijvoorbeeld verblijfsrecreatie en toeristische marketing.

·        Je werkt op (boven)regionaal niveau samen aan het (boven)regionaal toeristisch beleid en maakt onderdeel uit van de regionale Beleidsgroep Toerisme Westfriesland. Deze beleidsgroep voert de Agenda Toerisme Westfriesland uit.

·        Je bent ambtelijk aanspreekpunt voor de gemeenschappelijke regeling Recreatieschap Westfriesland. 

·        Je bent inhoudelijk aanspreekpunt voor de toeristische subsidies, zowel intern als extern.

·        Je draagt op zowel procesmatig als inhoudelijk niveau zorg voor de integrale afstemming met zowel projecten binnen de gemeente als projecten die door andere overheden worden uitgevoerd.

·        Houdt landelijke en provinciale (beleids)ontwikkelingen bij en initieert overleg wanneer samenwerking met het rijk, de provincie en/of waterschap noodzakelijk is. Draagt zorg voor de verbinding.

·        Je bent eerste aanspreekpunt voor de ondernemers in de gastvrijheidssector.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

·        Je hebt tenminste een HBO werk- en denkniveau op het gebied van toerisme/recreatie, economie of ruimtelijke ordening;

·        Affiniteit met ruimtelijke ontwikkelingen en initiatieven;

·        Je bent een netwerker (intern en extern) en brengt mensen met elkaar in verbinding;

·        Een goed gevoel voor bestuurlijke- , politieke- en maatschappelijke verhoudingen en belangen;

·        Je bent secuur, beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;

·        Je schrijft heldere teksten en adviezen in begrijpelijke taal;

·        In staat om overzicht te behouden en knelpunten of nieuwe mogelijkheden te signaleren;

·        Verder heb je zelfstandigheid, samenwerken en creativiteit hoog in het vaandel.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten