Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance applicatiebeheerder Centric Suite SD

Geplaatst 30 sep. 2021
Project ID: YIS 9102048
Plaats
Ridderkerk
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 11 okt. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 13-10 9:00

 

Reden inhuur: extra project buiten de operatie om 

Aantal posities: 1

Uiterlijke startdatum: tussen zsm, het liefst gisteren begonnen

Einddatum: 31-12-2021

Aantal uur per week: 24 uur

Meer of minder mogelijk: Meer of minder is mogelijk, 16 uur minimaal.

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee

Mogelijkheid tot (volledig) thuiswerken? Liever op locatie, omdat er echt veel afstemming nodig is. Maar bespreekbaar (1 dag per week heeft toch echt wel de voorkeur)

Standplaats: Ridderkerk 

Schaal: 9

Richtlijn Tarief: afhankelijk aanbod

 

Applicatiebeheerder Centric Suite Sociaal Domein

Er zijn 2 projecten die extra werk met zich meebrengen, 1 van de afdeling maatschappij en een van Ridderkerk. We hebben een project waarin we informatie moeten aanleveren uit de applicatie en daarvoor moeten bijvoorbeeld een flink aantal juiste queries worden gedraaid. Dat wordt wel samen gedaan met de applicatiebeheerders die er zitten.

 

Ook vanuit een AVG perspectief moeten er bepaalde zaken worden aangepast en ingericht worden. De beheerders doen of het dagdagelijkse werk en/of het inrichten van werkprocessen en systemen, maar ook hier is hulp bij nodig.

 

Must:

  • Kennis en ervaring met Centric Suite Sociaal Domein als applicatiebeheerder.
  • Medior kan wel, maar echt ervaring met de applicatie is een vereiste (mogelijk pakken de senioren in het team de ingewikkelde zaken op en kan de interimmer de dagdagelijkse werkzaamheden oppakken)
  • Queries kunnen draaien

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten