Gemeenteprojecten

Freelance Adviseur RO

Geplaatst 8 okt. 2021
Project ID: YIS 9102493
Plaats
Molenlanden
Duur
2 maanden
(18 okt. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
Unknown

Sollisitatie deadline: 15-10 9:00

 

Wij zoeken per direct tot 31-12-2021 een Adviseur RO (medior) bij de gemeente Molenlanden. Optie op verlenging mogelijk. Tarief is afhankelijk van het aanbod. Het aantal uur is minimaal 24 maar meer is mogelijk.

 

Functiebeschrijving:

 

Zelfstandig behandelen van principeverzoeken, bestemmingsplannen en uitgebreide WABO procedures.

 

Je werkt aan uitdagende ruimtelijke procedures en zoekt regelmatig afstemming met collega’s van verschillende teams en met externen. Ook ben je actief bezig met de voorbereiding op de Omgevingswet en zet je je in voor zaken waar we als zelforganiserend team mee te maken hebben. Als team Omgeving weten we van elkaar wat we leuk vinden om te doen en waar we ons individueel en als team in willen ontwikkelen. We overleggen onderling over de werk- en taakverdeling en er is alle ruimte voor coaching en opleiding. We helpen elkaar, maken het gezellig en delen successen.

 

  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in het ruimtelijk domein en/of voldoende aantoonbare kennis van ruimtelijke ontwikkelingen. 
  • Je vindt het leuk en belangrijk om ruimtelijke kwaliteit toe te voegen en alle belangen bij elkaar te brengen. 
  • Je weet goed hoe ruimtelijke procedures werken en wordt enthousiast van complexe projecten. Daarnaast denk je in mogelijkheden en durf je er helemaal voor te gaan of een duidelijke en onderbouwde ‘nee’ te geven. 
  • Je bent besluitvaardig, schakelt snel en signaleert onderlinge overlap, kansen en uitdagingen

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten