Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Adviseur Gebruiker Casa Cadanza (ZZP)

Posted Jul 25, 2022
Project ID: YIS 9118554
Location
Bergschenhoek , Zuid-Holland
Duration
4 maanden
(Aug 15, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
8 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 8, 2022 2:00 PM

Omschrijving

Vanuit het projectteam Cultuurhuis zijn wij op korte termijn zoek naar een ‘adviseur gebruiker’ om het project- en bouwteam te versterken. Wij missen een stem die de vertegenwoordiging kan zijn van de stichting en die het gebruikersoverleg in balans kan brengen.

 

Het profiel:

De ‘adviseur gebruiker’ heeft bewezen kwaliteiten en ervaring op het gebied van culturele exploitatie en daarmee verbonden inrichting/vormgeving van een multifunctioneel cultureel gebouw. De ‘adviseur gebruiker’ is een goede communicator, kan goed en prettig samenwerken in teams en is vaardig in het op papier zetten van plannen. De adviseur geeft onafhankelijk advies over gebruik, bedrijfsvoering en inrichting, alsof deze na oplevering gebruiker wordt, in het ontwikkelproces afbouw Casa Cadanza.

 

Het proces:

Zij/hij zal deelnemen in het gebruikersoverleg. In het gebruikersoverleg hebben zitting; de directie van de bibliotheek Oostland en (vertegenwoordiging van) het projectteam van de gemeente. In het gebruikersoverleg wordt het toekomstig gebruik en de inrichting van Casa Cadanza vormgegeven (hiervoor is inmiddels een architect/vormgever betrokken).

Het gebouwontwerp is in de fase van het Technisch Ontwerp (voorheen besteksfase). Verwacht wordt dat in Q1 2023 de eerste paal de grond in gaat. Na het zomerreces wordt gestart met het ontwikkeltraject van de afbouw en inrichting, het uitwerken van het exploitatieplan en de huurovereenkomst.

De opdracht:

Deze opdracht loopt vanaf augustus 2022 (of z.s.m.) tot 31-12-2022, of zoveel langer/korter als noodzakelijk tot het moment dat de Stichting Casa Cadanza is opgericht en er binnen deze Stichting een Voorzitter en Directeur zijn aangesteld die bovenstaande taken overnemen (de overdracht aan de stichting is onderdeel van deze opdracht).

Similar projects

+ Search all projects