Gemeenteprojecten

Ervaren beleidsmedewerker sociaal maatschappelijk domein

Geplaatst 5 okt. 2020
Project ID: YIS000185
Plaats
Bergeijk
Duur
4 maanden
(19 okt. 2020 - 1 mrt. 2021)
Uren/week
28 hrs/week
Tarief
0 - 75 €/hr

LET OP: DE SOLLICITATIE SLUIT OP DINSDAG 6 OKTOBER OM 10.00 UUR, HOE EERDER JE SOLLICITEERD, HOE BETER!


Gemeente Bergeijk

De gemeente Bergeijk heeft ruim 18.000 inwoners en bestaat uit zes kernen. Het is een levendige gemeente in de Kempen en met 1,2 miljoen overnachtingen per jaar ook een toeristische gemeente.


Wat ga je doen?

Wegens grote werkdruk binnen ons cluster Maatschappij zoeken we tijdelijk een ervaren beleidsmedewerker/beleidsadviseur die een aantal thema's kan overnemen. Werkzaamheden liggen voornamelijk op het gebied van Wmo en maatschappij (o.a. subsidies, verenigingen, gemeenschapshuizen). Vanwege het kleine team, ben je breed inzetbaar op diverse thema’s.


Wie ben je?

Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, bent analytisch sterk en hebt een flexibele instelling. Je vorm van communiceren is helder en prettig. Je hebt een oplossingsgerichte, dienstverlenende houding en bent extern gericht. Je bent pro-actief ingesteld en hebt gevoel voor politieke/bestuurlijke verhoudingen en affiniteit met Wmo en overige maatschappelijke thema’s.

 

Wat neem je mee?

We zoeken een resultaatgerichte en dienstverlenende teamspeler met een afgeronde HBO of WO opleiding. Verder heb je ruime gemeentelijke ervaring als beleidsmedewerker/adviseur op het gebied van Wmo en maatschappij.


Overige info

Het betreft een opdracht van 24/32 uur p.w. optie tot verlengen na 1-3-2021 mogelijk!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten