Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Contactpersoon/adviseur Ondernemers Tozo/ Tonk

Geplaatst 13 apr. 2021
Project ID: YIS000609
Plaats
Valkenswaard
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 13 apr. 2021
Einde: 1 aug. 2021
Tarief
Onbekend

Binnen de A2-Samenwerking zijn wij voor de afdeling Werk & Inkomen op zoek naar een:


Contactpersoon / adviseur ondernemers Tozo

32-36 uur, tot 01-08 


De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken al sinds 2004 samen. Sinds 1 april 2012 heeft deze samenwerking een eigen fundament gekregen in de vorm van de ‘Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten’ (GRSA2). Vanaf 1 januari 2017 is een nieuwe en grote stap in de samenwerking gezet door alle bedrijfsvoeringstaken en de afdeling Werk & Inkomen te bundelen in één organisatie; de A2 Samenwerking.

Met collega’s afkomstig van de drie gemeenten en een aantal nieuwe collega’s bouwen wij samen aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor de drie gemeenten. Ivm de Coronamaatregelen werken we zoveel mogelijk vanuit thuis en 1 dag vanuit kantoor.


Wat ga je doen?

Je bent de vaste contactpersoon en sparringpartner voor een aantal ondernemers en biedt hen een luisterend oor. Je stemt samen met ondernemer af op welke wijze de gemeente de betreffende ondernemer kan ondersteunen. Dit kan via bemiddeling naar werk, omscholing, tijdelijke ondersteuning via TONK of schuldenregelingen. Je koopt betreffende producten in, legt afspraken vast en bewaakt de voortgang.


Je bent onderdeel van uitvoeringsorganisatie TOZO/TONK maar houdt je voornamelijk bezig met ondernemers waarbij mogelijke extra ondersteuning vanuit de gemeente gewenst is. De A2-samenwerking voert de Tozo/Tonk uit in samenwerking met de ondernemers. Deze wijze van uitvoering wijkt daardoor af van veel andere gemeenten.


Wat neem je mee?

Je hebt affiniteit met ondernemers, basiskennis Participatiewet, kennis van Suite voor WIZ (voorheen GWS), kennis van Verseon gewenst (digitaal archief)


Sollicitatie deadline is 19-4 om 8:30 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten