Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Consulent Corona Communicatie

Posted Dec 1, 2020
Project ID: YIS000289
Location
Valkenswaard
Duration
6 maanden
(Dec 14, 2020 - Jun 14, 2021)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown

Wat is nu leuker dan bijdragen aan een gezonde, toekomstbestendige organisatie, met voldoende gekwalificeerd personeel? Wat dacht je van bijdragen aan vier organisaties tegelijkertijd? Drie gemeenten en een samenwerkingsverband met elk hun eigen speerpunten en ambities kunnen straks rekenen op jouw deskundig communicatieadvies. Dynamiek, uitdaging en afwisseling gegarandeerd!


Waar kom je te werken?

Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk en inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in dit team maakt onderdeel uit van één of meerdere klantteam(s). Concreet ga je het management adviseren en ondersteunen op communicatiegebied. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de communicatieve dienstverlening binnen de A2-samenwerking. Je krijgt de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.


Wat zoeken we?

Een communicant die zowel op strategisch/tactisch niveau kan denken/werken maar ook uitvoerend werk verricht. Iemand met ervaring met crisiscommunicatie, liefst in gemeenteland. Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding, gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen. Ook ben je innovatief, proactief en heb je goede adviesvaardigheden. Aantoonbare ervaring met de inzet van moderne communicatiemiddelen.


Wat ga je doen?

  • Maakt externe/interne communicatiestrategieën wel of niet aangepast op basis couleur lokale.
  • Zorgt voor plaatsing op websites en social media kanalen(landelijke lijn + ondernemers/sport loket).
  • Maakt scripts, regelt en begeleidt opnames.
  • Maakt en verzamelt artikelen voor websites/weekblad/nieuwsbrieven.
  • Ervaring werken met SIM en Obi4one.


Bij de A2 samenwerking is thuiswerken de norm, tenzij het niet anders kan. (gedurende de periode dat de corona maatregelen van kracht zijn).


Sollicitatie deadline is donderdag 3 dec om 15:00 uur.

Similar projects

+ Search all projects