Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Communicatieadviseur

Posted Mar 3, 2021
Project ID: YIS000495
Location
Bergeijk
Duration
6 maanden
(Mar 14, 2021 - Sep 14, 2021)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
55 - 70 €/hr

Functiebeschrijving:

Als communicatieadviseur adviseer je het college, de managers en andere collega’s. Je vertaalt hun wensen in een samenhangend en herkenbaar communicatieadvies. Als stevige adviseur lever je een wezenlijke bijdrage aan de communicatie in de gemeente en in de diverse projecten. Het team bestaat uit twee  communicatieadviseurs en een webmaster. Dossiers worden tussen de communicatie adviseurs verdeeld. Het werkveld is breed: van hands-on projecten tot majeure politiek gevoelige projecten.

 

Wie ben je?

De dynamiek van een gemeente kent voor jou geen geheimen. Bestuurlijke sensitiviteit is een tweede natuur en je kunt signalen van de buitenwereld proactief naar binnen halen. Je hebt een innovatieve, creatieve aanpak en weet de huidige inzichten en moderne (digitale) communicatiemiddelen goed te benutten. Je bent praktisch ingesteld maar bent strategisch ook een sparring partner voor het bestuur op de diverse dossiers. Je beschikt over ruime ervaring in de publieke sector, bij voorkeur bij gemeenten. Je bent een teamplayer en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wat neem je mee?

· Relevante opleiding op HBO/Universitair niveau

· Je beschikt over ruime ervaring in de publieke sector bij een gemeente

 

Sollicitatie deadline is donderdag 8 dec om 15:00 uur

Similar projects

+ Search all projects