Gemeenteprojecten

Communicatieadviseur

Geplaatst 1 dec. 2020
Project ID: YIS000288
Plaats
Valkenswaard
Duur
6 maanden
(14 dec. 2020 - 14 jun. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
0 - 75 €/hr

Wat is nu leuker dan bijdragen aan een gezonde, toekomstbestendige organisatie, met voldoende gekwalificeerd personeel? Wat dacht je van bijdragen aan vier organisaties tegelijkertijd? Drie gemeenten en een samenwerkingsverband met elk hun eigen speerpunten en ambities kunnen straks rekenen op jouw deskundig communicatieadvies. Dynamiek, uitdaging en afwisseling gegarandeerd!


Waar kom je te werken?

Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk en inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in dit team maakt onderdeel uit van één of meerdere klantteam(s). Concreet ga je het management adviseren en ondersteunen op communicatiegebied. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de communicatieve dienstverlening binnen de A2-samenwerking. Je krijgt de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.


Wat ga je doen?

Je adviseert en begeleidt collega’s, (programma)managers en bestuursleden bij de toepassing van interne en externe communicatie in hun beleidsvelden en projecten. Het gaat hierbij om het complete communicatie scala: van communicatieadvies- en beleid tot woordvoering. Van het bijdragen en voorbereiden van kernboodschappen, tot bijdragen aan procesplanning en aan het interne organisatieontwikkelprogramma. Je werkt samen met communicatiecollega’s aan grote en kleine projecten op tactisch en strategisch niveau. Het investeren in een communicatieve organisatie is een belangrijk aandachtspunt. Dit doe je in hechte samenwerking met jouw communicatiecollega’s. Tevens leveren jullie samen een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van het taakveld communicatie binnen de A2-samenwerking.


Wie ben jij?

Jij bent een innovatieve communicatie-professional. Iemand die graag buiten de lijntjes kleurt, af en toe de boel even flink opschudt en met creatieve oplossingen komt. Omdat je vanuit de A2-samenwerking met verschillende organisaties te maken hebt, is het belangrijk dat je flexibel kunt meebewegen en jouw advies makkelijk aanpast aan de (cultuur van de) klant. Verder ben je een echte teamplayer en verbinder. Samen mooie resultaten neerzetten, daar krijg jij energie van. Je hebt bij voorkeur al eerder bij een gemeente in een vergelijkbare rol gewerkt.


Bij de A2 samenwerking is thuiswerken de norm, tenzij het niet anders kan. (gedurende de periode dat de corona maatregelen van kracht zijn)


Sollicitatie deadline is donderdag 3 december om 15:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten