Gemeenteprojecten

Beleidsadviseur Sociaal Domein Gezondheidszorg

Geplaatst 25 mei 2021
Project ID: YIS 9095468
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Duur
3 maanden
(1 jul. 2021 - 1 okt. 2021)
Uren/week
8 hrs/week
Tarief
70 - 85 €/month

Tijdelijke opdracht "Beleidsadviseur zorg" bij Gemeente Hardinxveld-Giessendam.


Beleidsadviseur Sociaal Domein, onderdeel lokale gezondheidszorg

 

Ben jij een ondernemende en ervaren beleidsadviseur met visie? Wil jij onze gemeente vertegenwoordigen in externe overlegplatforms? Wij zoeken een tijdelijke medewerker die het lokale gezondheidsbeleid vorm geeft.

 

Waar kom je te werken?

Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelf organiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. Onze gemeente maakt onderdeel uit van de regio Drechtsteden.


Je komt te werken in het team Samenleving. Het team bestaat uit ruim 20 kundige professionals die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijk van mens, samenleving, ruimte en regelgeving. Zij werken samen aan beleidsopgaven in zowel het sociaal-maatschappelijk als het ruimtelijk-economisch domein. We zijn een hecht team en werken aan verschillende opdrachten. In ons team vinden we het belangrijk dat je een open houding hebt en makkelijk contact weet te maken met mensen. Elke dag is daardoor anders en daarom is het leuk en divers om voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam te werken.

 

Wat ga je doen?

Als adviseur zit jouw uitdaging in de uitwerking van de ambities van Hardinxveld-Giessendam. Je zet het lokaal gezondheidsbeleid op, zorgt voor verbinding met organisaties als de GGD en legt verbinding met andere taakvelden. Je adviseert de portefeuillehouder op het gebied van lokaal gezondheidsbeleid.


​​​​​​​Als persoon ben jij collegiaal en prettig in de omgang. Je brengt een goede dosis lef en overtuigingskracht mee. Als geen ander neem jij initiatief en je bent sterk in relativeren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jouw eigen visie kan verwoorden. Je werkt graag aan nieuwe ontwikkelingen.


Wat neem je mee?

  •         Minimaal afgeronde hbo/wo opleiding
  •         Ruime aantoonbare beleids- of advieservaring in het sociaal domein
  •         Ruime kennis van wet- en regelgeving en gemeentelijke besluitvormingsprocessen
  •         Politieke sensitiviteit
  • Snel en kort schakelen
  • Kort en krachtig in communicatie
  • In staat zijn om "out of the box" te kunnen denken


 

Deadline 31-5 9:00

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten