Gemeenteprojecten

Accountmanager Parkeren en Verkeer

Geplaatst 28 aug. 2020
Project ID: YIS000151
Plaats
Drechtsteden
Duur
1 dag
(7 sep. 2020 - 8 sep. 2020)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
Unknown

Je zet je in voor een bereikbaar en verkeersveilig Zwijndrecht! Je hebt daarbij oog voor de samenleving als partner bij jouw werk. Zoek jij een uitdagende, zelfstandige functie in een organisatie met oog voor talent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Waar kom je te werken?

Als Accountmanager Parkeren en Verkeer ben je werkzaam op de afdeling Realisatie (91 fte). Deze afdeling houdt zich bezig met het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en is opgedeeld in vier teams. Je komt te werken in het team Beheer Openbare Ruimte (BOR). Het team BOR bestaat uit een enthousiast team van beheerders en adviseurs. Het team zet zich in voor een schoon, heel, veilig en bereikbaar Zwijndrecht.


Waar staan wij voor?

De gemeente Zwijndrecht stimuleert samenwerking bij de uitvoering van het werk tussen en met inwoners, ondernemers en andere organisaties. Wij zien hen dan ook niet meer als klanten met vragen, maar als belangrijke partners met kennis en kunde. Wij geloven in de kracht van de samenleving voor antwoorden op (toekomstige) maatschappelijke vragen en opgaven. Als gemeente hebben we hierbij de kennis, initiatieven, nieuwe ideeën en inzet vanuit de samenleving nodig. Samen zijn we beter in staat om te reageren en in te spelen op dit soort opgaven.

 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Parkeren en Verkeer maak je onderdeel uit van de verkeer en parkeerketen van Zwijndrecht. De verkeer en parkeerketen bestaat uit een Beleidsmedewerker Mobiliteit, een Accountmanager Verkeer en een Accountmanager Parkeren en Verkeer. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor een verkeersveilig en bereikbaar Zwijndrecht.


Jouw voornaamste focus ligt op het parkeeraccount. Dit account is zeer breed en behelst alles tussen het uitvoeren van parkeerregulering tot het beheer van een parkeerplaats voor grote voertuigen. Naast het parkeerdossier ondersteun je de Accountmanager Verkeer met het oppakken van verkeersveiligheidsvraagstukken. Het werk is afdelingsoverstijgend. Je gaat integraal te werk en betrekt waar nodig andere afdelingen, sociale partners en de samenleving.


Je bent verantwoordelijk voor:

·        De uitvoering en advisering omtrent parkeerregulering;

·        Advisering met betrekking tot parkeren voor omgevingsvergunningen en vergunningverlening;

·        Uitvoering parkeerbeleidsplan;

·        Het behandelen van meldingen over parkeren en verkeersveiligheid;

·        Het opstellen van verkeersbesluiten;

·        Het uitvoeren van het grote voertuigenbeleid;

·        Advisering met betrekking tot parkeren bij herinrichtingen;

·        Het behandelen van laadpaalaanvragen en het uitrollen van een laadpalen netwerk;

·        Het doorlopen van de Planning & Control cyclus;

·        De achtervang voor de Accountmanager Verkeer.


 Wat neem je mee?

·        Minimaal hbo werk- en denkniveau;

·        Een gerichte vakinhoudelijke opleiding;

·        Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van parkeren of verkeer.


Wij zoeken een collega die met lef en passie werkt! Het werk vraagt om iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden. Helder en to the point adviseren is essentieel. Je hebt een adviserende rol naar collega's en inwoners. Dit vraagt om besluitvaardigheid op verschillende niveaus, je staat dan ook sterk in je schoenen. Waar je eerst in gesprek bent met inwoners over de parkeerdruk in de wijk, voorzie je een moment later de wethouder van advies op het gebied van parkeerregulering. Creativiteit, flexibiliteit maar ook (bestuurlijke) sensitiviteit zijn dan ook essentieel!Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten